Now Reading:
Četiri nesreće u 24 sata – dvojica vozača pobjegla s mjesta nesreće, jedan uhićen jer je vozio pijan
Full Article 3 minutes read

Četiri nesreće u 24 sata – dvojica vozača pobjegla s mjesta nesreće, jedan uhićen jer je vozio pijan

nesreća kapucinski trg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i tri s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U subotu, 22. kolovoza, oko 15 sati, 31 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Daewoo  koprivničke registarske oznake. Izlaskom iz Virja uslijed neprilagođene brzine  automobil je sletio van kolnika na poljoprivrednu površinu. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

U subotu, 22. kolovoza, oko 20.10 sati, u Koprivnici 48 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake, krećući se Radničkom cestom u smjeru zaobilazne ceste. Dolaskom do raskrižja zbog ne držanja potrebitog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjom stranom vozila udario je u stražnju stanu osobnog automobila Mazda varaždinske registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 49 – godišnji vozač, a koji je zaustavio vozilo radi prometne situacije. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

U subotu, 22. kolovoza, oko 22.55 sati, u Drnju nepoznati vozač je upravljao nepoznatim vozilom krećući se Trgom kralja Tomislava u smjeru Botova. Vozilo je sletjelo na van kolnika na zelenu površinu i udarilo u prometni znak i metalna vrata dvorišne ograde. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga.

U nedjelju, 23. kolovoza, oko 0.30 sati, u Koprivnici 31 – godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,24 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake, krećući se zaobilaznom cestom u smjeru Križevačke ceste. Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa Starogradske ulice uslijed neprilagođene brzine kotačem vozila je udario u betonski rubni kamen te sletio van kolnika i udario u prometni znak i dvorišnu ogradu. Vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

U nedjelju, 23. kolovoza, oko 1 sat, u Đurđevcu u Ulici bana Jelačića 28 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi zagrebačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine sudario se s osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31 – godišnji vozač. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te se naknadno vratio na mjesto prometne nesreće. Vozač je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.  

foto: ilustracija

www.sjever.hr

23.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.