Now Reading:
NE PROPUSTITE „Bežanje po goricama” kao zagrijavanje pred berbu grožđa
Full Article 1 minutes read

NE PROPUSTITE „Bežanje po goricama” kao zagrijavanje pred berbu grožđa

Već treću godinu za redom u organizaciji Vinske kuće Hažić, a uz podršku AK Međimurja održava se 3. gorički trail, zabavno “bežanje po goricama” kao svojevrsno zagrijavanje pred berbu grožđa. Utrka Med goricami održava se u Jurovčaku 28. kolovoza.

– Sezona “brotvi” nam se bliži, stoga je vrijeme poraditi malo i na kondiciji. Trčimo 10 redova po vinogradu, jedan po jedan, ukupno 300 m, a cilj je trčati u što bržem vremenu. Prijave su moguće putem on-line obrasca ili na dan utrke od 16:00 do 17:30 sati. Start prvog natjecatelja predviđen je u 18:00 sati – poručuju iz AK Međimurje.

Za tri najbrže OPG Hažić osigurava poklon pakete. Kotizacije nema, ali uvijek možete pomoći čakovečkom skloništu za pse “Prijatelji” s kojom kunicom ostavljenom u kućici od vinskih čepova koju su izradila djeca iz dječjeg vrtića “Smješko” iz Sv. Martina na Muri, podsjećaju organizatori.

Ritam trkačkim uzbrdnim i nizbrdnim koracima po vinogradu osigurati će DJ Filip Horvat iz Scifidelity orchestra. Dođite, zabavite se i okušajte se u Goričkom trailu!

sjever.hr 22.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.