Now Reading:
NE PROPUSTITE U subotu Amazon of Europe Bike Trail uz rijeku Dravu!
Full Article 1 minutes read

NE PROPUSTITE U subotu Amazon of Europe Bike Trail uz rijeku Dravu!

drava

Jedan od najljepših i netaknutih riječnih krajolika u Europi je tok rijeke Drave. Zajedno s brojnim partnerima iz Austrije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Srbije surađujemo na projektu Amazon of Europe Bike Trail kako bi stvorili model održivog gospodarskog razvoja regije, a istovremeno očuvali jedinstvenu prirodnu baštinu.

Rijeke su riznica velike biološke raznolikosti, okružene bogatom kulturnom baštinom i gostoljubivim ljudima – savršeno okruženje za biciklističku avanturu.

Pridružite nam se u avanturi i u subotu 22. kolovoza od 10 do 16 sati upoznajte dio velike europske biciklističke rute Amazon of Europe.

drava

Osim bicikliranja po dravskim neasfaltiranim putevima u dužini 17 km, uz dva usputna zaustavljanja, prezentaciju aktivnosti na Dravi, kupanje i prekrasne vizure netaknute prirode, osigurali smo i obrok na Dravskim bazenima. Cijeli program je za sudionike besplatan.

U skladu s ciljem održivog korištenja prirodne baštine broj sudionika je ograničen na 50, a prijave s imenom i prezimenom, kontaktom i godinom rođenja molimo pošaljite na:
cyclistwelcome.varazdincounty@gmail.com

Povratno ćemo Vam na E-mail javiti raspoloživost za sudjelovanje kao i sve ostale važne detalje.

drava

sjever.hr 17.08.2020.

Input your search keywords and press Enter.