Now Reading:
Tražite posao? Donosimo top 10 poslovnih prilika
Full Article 3 minutes read

Tražite posao? Donosimo top 10 poslovnih prilika

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Arena Casino traži operatera/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Novom Marofu i Ludbregu. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva, mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje i ostalo. Rok prijave je 31.7. Aplicirajte.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.8.

ZT – Zgradarska tehnika d.o.o. traži vozača teretnog vozila s kiperom (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a rok prijave 15.8. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Provjerite detalje posla ovdje.

Gradax d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) u Gornjem Kuršanecu. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od pet godina za samostalno vođenje kompletnog knjiženja. Potražite kako aplicirati ovdje.
Građevinski obrt „Iskop“ zapošljava strojara (m/ž) u Klenovniku. Rok prijave je 14.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Mogu se javljati i kandidati/ kandidatkinje sa završenom srednjom školom bilo kojeg zvanja ukoliko imaju najmanje godinu dana radnog iskustva na traženim poslovima. Provjerite kako aplicirati.

Veterinarska stanica d.d. zapošljava sanitarnog tehničara (m/ž) za rad u Varaždinu. Rok prijave je 1.8. Postoji mogućnost zaposlenja više osoba te zaposlenja na neodređeno vrijeme. Provjerite uvjete na linku.

Mi Bo Gorup d.o.o. traži kuhara – pizza majstora (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 7.8. Potrebno je minimalno radno iskustvo od tri mjeseca. Provjerite uvjete na linku.

Marko, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava kuhara (m/ž) u mjestu Kozjak Začretski. Rok prijave je 31.7. Potrebno je više izvršitelja za rad u Kleti Kozjak. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu ovdje.

Trgocentar d.o.o. traži prodavača (m/ž) i agromonoma (m/ž) u Krapinskim Toplicama. Rok prijave je 9.8. Posao uključuje prodaju, izlaganje i naplatu. Provjerite detalje o poslovima ovdje.

Boxmark Leather traži CNC tehničara/ mehaničara (m/ž), radnika u proizvodnji (m/ž), šivača (m/ž) i planera proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Zlatar Bistrica, a rok prijave 23.7. Aplicirajte na željeni posao.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

sjever.hr 17.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.