Now Reading:
Toplak uoči Osijeka: Očekujem dobru igru i lijep oproštaj ekipe od varaždinske publike u ovoj sezoni
Full Article 2 minutes read

Toplak uoči Osijeka: Očekujem dobru igru i lijep oproštaj ekipe od varaždinske publike u ovoj sezoni

NK Varaždin

Nogometaše Varaždina u pretposljednjem kolu HT Prve lige u subotu očekuje posljednji susret pred domaćom publikom. Protivnik od 18.55 sati je drugoplasirani Osijek, u borbi za kvalifikacije Lige prvaka.

Trener Varaždina Samir Toplak očekuje da se njegovi igrači iskažu i u ovoj utakmici.

– Očekujem dobar Varaždin. Zbacili smo sav teret s leđa, ali i dalje želimo bit dobri, želimo pobjeđivati, pa i takvog protivnika kakav je Osijek, koji ima malo pritisak rezultata. Sve ovo što smo dobro napravili… ne treba tu stati, treba biti pravi. Znam kako Osijeku parirati. Oni su individualno jako dobra ekipa, ali ekipa koja ti da igrati. I ako želiš igrati, daje ti mogućnost da ih pobijediš. Ako ćemo biti konkretni u tom izlasku van, u zoni završnice, sigurno je da puno toga možemo očekivati – najavio je Toplak utakmicu.

Neće biti ozlijeđenog Teklića, a ostali su u konkurenciji za sastav.

Osijek je s Varaždinom izgubio četiri boda. Bilo je 2:2 u Osijeku i 1:1 u Varaždinu.

– Fali nam još pobjeda. Bit će dobra atmosfera, dosta ljudi. Trebamo se oprostiti od publike na dostojan način, ali mislim i da su igrači zaslužili veliki pljesak na kraju sezone. Očekujem lijepu subotu, dobru igru svoje ekipe i lijep završetak ovosezonske varaždinske priče – završio je Toplak.

Nakon Osijeka, u posljednjem kolu Varaždin gostuje kod prvaka Dinama, u petak, 25. srpnja.

n.kalajdžija / sjever.hr

17.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.