Now Reading:
Studirajte besplatno na Veleučilištu Hrvatsko zagorje Krapina
Full Article 3 minutes read

Studirajte besplatno na Veleučilištu Hrvatsko zagorje Krapina

Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina, započelo je s radom prije 14 godina i od prošle godine studiranje na Veleučilište postalo je državno , odnosno besplatno za 60 redovnih studenata na svakom od tri smjera, Informatika, Prometna logistika i Operativni menadžment.

Svi redovni studenti koji imaju položenu državni maturu mogu odabrati VHZK na stranicama www.postani-student.hr

Osim upisa redovnih studenata, na Veleučilištu je moguć upis i 30 izvanrednih studenata po svakom smjeru uz plaćanje školarine od 9 tisuća kuna, što je veliki pomak od prije kada se Veleučilište samo financiralo i kada je školarina iznosila 18 tisuća kuna.

Nastava na Veleučilištu odvija se u poslijepodnevnim satima od 16 od 20 sati što omogućava izvanrednim studentima i obavljanje svog posla, ali i mnogim redovnim studentima takvo odvijanje predavanja odgovara jer mogu potražiti zaposlenje preko student servisa.

Kandidati za upis putem razredbenog postupka moraju se prijaviti direktno na web stranici www.vhzk.hr putem linka Prijava na studij na odabrani smjer do 22. srpnja 2020.

Prijave za razredbeni rok primat će se i u prostorijama Srednje škole Krapina, Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda br. 6, 49 000 Krapina (prvi kat) do 22. srpnja 2020. uz mogućnost najave na broj 091/3800-207, svaki radni dan od 12 do 17 sati.

Razredbeni ispit će se održati u četvrtak, 23. srpnja 2020., u 17.00 sati u prostorima Srednje škole Krapina, Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda br. 6, Krapina.

Zašto Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina? Osim samog studiranja, Veleučilište se može pohvaliti i Inovacijskim centrom unutar Poduzetničkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije što omogućuje brojnim studentima uvid u sve ono što im je potrebno kako bi razvili sve svoje ideje i nakon studiranja ih realizirali u nekom poduzeću ili svome vlastitom.

Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina uz studiranje, Inovacijski centar ostvaruje i iznimnu međunarodnu znanstvenu suradnju s brojnim dionicima akademske zajednice gdje je Veleučilište predvodnik mnogim stvarima u Hrvatskoj i od nekih većih Sveučilišta. Radi se o inteligentnim transportnim sustavima, inteligentnim vozilima, pametnim prometnicama, samohodnim dronovima i još o mnogim stvarima kao što je i nepopularna 5G mreža.

Više o Veleučilištu Hrvatsko zagorje Krapina na www.vhzk.hr

m.sopek/sjever.hr 16.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.