Now Reading:
Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Emmezeta, Vindija, Boxmark, VIP Digital, Prima Pharme, Bluesun hoteli…
Full Article 4 minutes read

Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Emmezeta, Vindija, Boxmark, VIP Digital, Prima Pharme, Bluesun hoteli…

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže farmaceuta (m/ž) i farmaceutskog tehničara (m/ž) u Čakovcu. Farmaceut će biti zadužen za izdavanje lijekova na recept i bez recepta te za stručno savjetovanje pacijenata. Idealan profil za ovu poziciju je magistar farmacije, ima odobrenje za samostalan rad te odlične organizacijske i koordinacijske vještine. Očekuje se visoka motiviranost i odgovornost. Farmaceutski tehničar bit će zaduženi za rad u laboratoriju, prijem i smještanje lijekova i ostalih proizvoda, vođenje evidencija te za izdavanje lijekova. Za ovu poziciju potrebno je imati srednjoškolsko obrazovanje te položen stručni ispit. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Emmezeta, trgovački lanac u maloprodaji namještaja, multimedije, bijele tehnike, te opreme za uređenje doma s prodajnim centrima u većini europskih zemalja, zbog poslovne ekspanzije traži skladištare (m/ž), stolare – montažere (m/ž), blagajnike (m/ž), prodavače (m/ž) te asistente u nabavi namještaja (m/ž) u Varaždinu. Očekuje vas rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlični međuljudski odnosi te prilika za osobni i profesionalni razvoj. Rok prijave je 03.07. Aplicirajte!

VIP Digital d.o.o. traži voditelja na radiju (m/ž) u Varaždinu. Bit ćete zaduženi za razgovor s klijentima, vođenje emisija, rad u redakciji. Očekuje vas dinamična radna atmosfera i fleksibilno radno vrijeme. Poslodavac osigurava naknadu za prijevoz. Idealan kandidat mora imati ugodan glas i razgovijetan govor. Želite postati radijska zvijezda? Prijavite se!

Marker, tvrtka specijalizirana za izradu složenijih eCommerce rješenja zapošljava na sljedećim pozicijama: Senior support manager (m/ž) i PHP developer (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Ovo poduzeće je osvojilo brojne nagrade za svoje projekte. Kada ne programiraju, dizajniraju, projektiraju ili rade kreativne marketinške kampanje, vole se družiti. Kroz godinu organiziraju više zajedničkih team buildinga. Ponekad odlaze na kuglanje, skijanje, u kino, kazalište, zajedno slave rođendane… Za dodatne detalje i prijavu kliknite ovdje.

Prehrambena industrija Vindija d.d. planira zaposliti 2 pomoćna skladišna radnika (m/ž) u Varaždinu. Novozaposlene osobe bit će zadužene za utovar i istovar robe uz upotrebu ručnog viličara. Razina, smjer obrazovanja te radno iskustvo nisu važni. Kandidati moraju biti motivirani za rad. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Boxmark Leather d.o.o.je uspješna multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima. Jedan je od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju. Za svoje pogone u Trnovcu Bartolovečkom, Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi traže osobe koje odmah mogu početi s radom na sljedećim pozicijama: radnik u proizvodnji u odjelu krojarne (m/ž) i šivač (m/ž). Radnici u proizvodnji trebaju imati SSS tehničkog ili strukovnog usmjerenja, dobro poznavanje rada na računalu, dok je prednost ukoliko znate upravljati CNC strojevima. Šivači moraju imati minimalno 3 mjeseca radnog iskustva ili odrađenu stručnu praksu na sličnom poslu. Za prijavu i dodatne detalje ovih natječaja kliknite na link.

Bluesun hotel je smješten u samom srcu Marije Bistrice i nudi jedinstveni doživljaj tog zagorskog mjesta. Iz hotela trenutno zapošljavaju Wellness terapeuta (m/ž) i konobara (m/ž). Zvuči zanimljivo? Sve detalje ovih natječaja, otvorenih do 09.07. možete pronaći na stranicama posao.hr-a.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. U obzir dolaze i umirovljenici. Prijaviti se možete putem linka i to najkasnije do 01.08.

Fakultetski obrazovana osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta (m/ž) za pomoć pri obavljanju poslova kao što je prebacivanje s kolica na krevet, na toalet, pod tuš i sl. Radno vrijeme je fleksibilno, a mjesto rada općina Kumrovec. Više informacija možete potražiti na linku.

Udruga distrofičara Krapina zapošljava osobnog asistenta (m/ž) na pola radnog vremena u naselju Razdrto Tuheljsko. Osobe sa završenom osnovnom školom moraju imati položen tečaj za njegovatelja. Rok prijave na ovaj natječaj je 18.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Input your search keywords and press Enter.