Now Reading:
U potrazi ste za poslom? Aktivno je više od 3.500 natječaja!
Full Article 5 minutes read

U potrazi ste za poslom? Aktivno je više od 3.500 natječaja!

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.
Rale d.o.o. traži poslovnog tajnika (m/ž) u naselju Pušćine. Novozaposlena osoba bit će zadužena za vođenje uredskih poslova, kontaktiranje kupaca, dobavljača, rad sa strankama i sl. Poželjno je osnovno znanje engleskog jezika. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. Zvuči zanimljivo? Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Perutnina Ptuj-Pipo d.o.o. iz Čakovca zapošljava 2 komercijalista (m/ž) za rad na terenu na području cijele Hrvatske. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Kandidat mora znati raditi na računalu, znati engleski te imati minimalno godinu dana radnog iskustva. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Metalska industrija Varaždin planira zaposliti tehnologa – kontrolora kvalitete (m/ž) u Varaždinu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za kontrolu proizvodnje i zaposlenika. Kandidat mora biti tehničke, strojarske ili neke druge srodne struke. Očekuje se znanje rada na računalu. Idealan kandidat ima razvijene radne navike, pozitivan odnos prema radu, smisao za rješavanje tehničkih problema te je predan radnim obvezama. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Nudi se ugovor na neodređeno, ali tek nakon uspješno odrađenog probnog roka. Ako se želite prijaviti, kliknite ovdje.

Pevec zapošljava djelatnika u unutarnjoj čuvarskoj službi (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 21.06. Kandidat mora imati SSS te više od tri godine radnog iskustva na poslovima privatne zaštite. Očekuje se da posjedujete važeću licencu za zaštitara i važeći liječnički pregled za zaštitara. Kako će izgledati vaš posao? Obavljat ćete poslove zaštite osoba i imovine sukladno zakonskim propisima, nadzirat ćete kretanje kupaca u trgovačkom centru, poduzimat ćete mjere i radnje u cilju sprječavanja kaznenih djela. Poslodavac će osigurati strukturirano uhodavanje u posao. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

OBRA-93 d.o.o. traži 2 armirača (m/ž) za izradu i postavu armature. Radi se o terenskom poslu na području grada Varaždina i okolice. Ako se dokažete kao kvalitetan radnik, poslodavac vam je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Očekuje se da imate minimalno 2 godine radnog iskustva te položen vozački ispit. Odgovarate traženom profilu? Kliknite na link za više detalja.

Grafičar d.d. planira zaposliti čak 8 strojara tiska i dorade (m/ž) u Ludbregu. Bit ćete zaduženi za pripremu stroja za tisak, pripremu materijala, kontrolu naklade i obavljanje drugih srodnih poslova. Glavni uvjet za zapošljavanje je srednjoškolsko obrazovanje i to grafičkog ili drugog srodnog tehničkog smjera. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Ciglana Cerje Tužno d.o.o. zapošljava procesnog radnika (m/ž). Mjesto rada je mjesto Cerje Nebojse. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za održavanje strojeva i opreme u redovnom radu i remontu, otklanjanje svih nepravilnosti na strojevima i postrojenju u tijeku rada, rad na popravcima i podmazivanju VTP i VTS, otklanjanje kvarova u sušari, kanalu peći i peći i dr. Na natječaj se mogu javiti osobe sa završenom srednjom školom za strojobravara, električara, strojara, građevinara ili nekog drugog sličnog zanimanjima. Traži se i osnovno znanje engleskog jezika. Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja. Za više informacija kliknite ovdje.

Alati Stuhne d.o.o. traže radnika u završnoj kontroli (m/ž) u naselju Valentinovo. Ovaj posao uključuje mjerenje strojnih dijelova staklarskog alata, provjeru međufazne kontrole strojnih dijelova u procesu, provjeru završne kontrole strojnih dijelova u procesu. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Kandidat mora imati iskustvo na istom ili sličnom poslu, biti analitičan, komunikativan, temeljit, strpljiv i precizan. Prijaviti se možete do 21.06. Za detalje kliknite ovdje.

Poduzeće Gradnja Gredičak iz Oroslavja traži strojara (m/ž) za terenski rad na području Krapinsko-zagorske županije i grada Zagreba. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu trase za izgradnju ceste, kopanje kanala, polaganje odvodnih cijevi, polaganje šahtova, uređivanje bankina te za obavljanje drugih srodnih poslova vezanih uz niskogradnju. Nudi se stalan radni odnos te ugodna radna atmosfera. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 20.06. Što čekate? Prijavite se!

Telemarketing d.o.o. traži voditelja pozivnog centra (m/ž) u Zaboku. Novozaposlena osoba bila bi zadužena za vođenje postojećeg tima ljudi. Po potrebi može i zapošljavati nove ljude. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Nudi se stimulativna plaća, koja ovisi o uspjehu tima. Rok prijave je 29.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

www.sjever.hr

13.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.