Now Reading:
Dirljiva priča iz Bedekovčine obišla Hrvatsku. Djeca tati u samoizolaciji napisom poručili “Sretan Uskrs tata”
Full Article 2 minutes read

Dirljiva priča iz Bedekovčine obišla Hrvatsku. Djeca tati u samoizolaciji napisom poručili “Sretan Uskrs tata”

buzjak

Kao što je jedan od komenatara ovih dana bio da epidemija koronavirusa izvlači ono najgore ali i najbolje u ljudima stiže jedna dirljiva priča
iz Bedekovčine koja pokazuje kako ova loša i krizna situacija izvlači ono najbolje iz nas.

Riječ je o priči koja pokazuje koliko su obitelji povezane ljubavlju i brigom iako u ovom trenutku ne mogu biti skupa.

Naime, Miroslav Osrečak, vozač je saniteta Doma zdravlja u Krapinsko-zagorskoj županiji koji je vozio žensku osobu zaraženu koronavirusom. Zbog toga je, kao što je svakodnevno odgovorno obavljao svoju profesiju, sada i odgovorno otišao u samoizolaciju.

Naravno da je to teško palo njegovoj obitelji, a posebno njegovoj djeci, Franki koja ima sedam te Noi kojemu je samo tri godine.

No, da bi pokazali koliko im nedostaje, ali i razveselili ga na sam Uskrs, dali su se u akciju čije su slike obišle cijelu Hrvatsku.

Na staru plahtu ispisali su “Sretan Uskrs tata” i na sam Uskrs s tim su mu napisom na sam Uskrs ispod prozora zaželjeli sretan uskrsni blagdan.

A u akciji je sudjelovala cijela obitelj. Od bake Katice koja je nabavila “slikarsko platno”, supruge Ivane Buzjak Osrečak koja
je nabavila tempere i pomogla u izradi čestitke dok je djed, Janko Buzjak, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite općine Bedekovčina,
cijelu akciju čuvao tajnom.

Rezultat svega je priča koja pokazuje obitelj povezanu brigom i ljubavlju uz koju se mogu prevladati i ovako teške situacije.

m.sopek/sjever.hr 14.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.