Now Reading:
STRAVA U MEĐIMURJU: U obiteljskoj kući u Novakovcu kod Čakovca pronađeno tijelo 80-godišnjakinje. Sumnja se na nasilnu smrt?
Full Article 2 minutes read

STRAVA U MEĐIMURJU: U obiteljskoj kući u Novakovcu kod Čakovca pronađeno tijelo 80-godišnjakinje. Sumnja se na nasilnu smrt?

policija

Još jedna tragedija u Međimurju. Nakon što je u čakovečkoj bolnici od posljedica nasilja preminula 37-godišnjakinja iz Male Subotice u ponedjeljak navečer novi šok za mještane Međimurja. Prema još uvijek nepotpunim informacijama, a kako prenose nacionalni mediji, u Novakovcu kod Čakovca pronađeno je u obiteljskoj kući tijelo 80-godišnjakinje.

Više pojedinosti znat će se tijekom jutra no, prema neslužbenim informacijama, sumnja se na nasilnu smrt. Inače, osoba je živjela sama u svojoj kući pa tek ostaje da se vidi ima li njena smrt veze s učestalim provalama u kuće u posljednje vrijeme, posebice u one u kojima same žive starije osobe.

Prema neslužbenim informacijama u tu je kuću nekoliko puta već ranije provljeno.

Glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal jedino što je potvrdio da očevid traje, a više informacija znat će se tijekom jutra.

U samom mjestu provale u kuće, unatoč čestim dolascima policije, nažalost nisu rijetkost.

www.sjever.hr Foto arhiva 18.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.