Now Reading:
Slaven Belupo danas igra prvu prijateljsku utakmicu, gostuje u Zalaegerszegu
Full Article 2 minutes read

Slaven Belupo danas igra prvu prijateljsku utakmicu, gostuje u Zalaegerszegu

nogomet

Nogometaši Slaven Belupa danas će igrati svoju prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za proljetni dio Hrvatski Telekom Prve lige. Nakon petnaest napornih treninga u posljednjih devet dana, momčad trenera Tomislava Stipića snage će odmjeriti sa ZTE-om, trenutno jedanaestoplasiranom momčadi mađarskog prvenstva. Utakmica će se u Zalaegerszegu igrati s početkom u 14:30.

– Bez ikakvog uveličavanja, zaista sam zadovoljan kako igrači rade. Veselimo se sutrašnjoj utakmici. Bit će to naš prvi pripremni susret, a njihova ‘generalka’ tako da očekujemo maksimalno motiviranog protivnika željnog dokazivanja. Mi ćemo također biti puni elana sa željom da ono što radimo na treningu prenesemo i na utakmicu. Priliku će dobiti gotovo svi igrači, a primarni cilj će biti da svaki od njih da svoj maksimum u ovom trenutku. Rezultat nam trenutno nije bitan, bitno je da svi ostanu zdravi kako bismo nastavili s odličnim radom – rekao je Stipić.

Na današnju utakmicu zaputit će se svi igrači osim Karla Lulića. Slavenov veznjak preskočio je jučerašni trening predostrožnosti radi, a punim intenzitetom trenirat će već od ponedjeljka.

– Bogu hvala da zaista nemamo problema s ozljedama tijekom ovih priprema. Bilo kakav problem činio bi me izrazito nesretnim jer bih izgubio svoje vojnike. Mislim da se ozljedama gubi i dio dobre atmosfere i baš zato ih ‘ganjamo’ na treninzima, ali i pazimo. Sretni smo što su svi zdravi, orni i poletni. U pripremnom periodu to je veliko blago i temelj za odličnu atmosferu – zaključio je Stipić.

www.sjever.hr/NK Slaven Belupo 18.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.