Now Reading:
Samoborski gradonačelnik i njegov HSS dobili spor protiv bivše članice stranke Petir
Full Article 2 minutes read

Samoborski gradonačelnik i njegov HSS dobili spor protiv bivše članice stranke Petir

Hrvatska seljačka stranka dobila je spor protiv Marijane Petir koja je tužila stranku zbog njezinog izbacivanja. No, u HSS najavljuju tužbu protiv nje ukoliko ona nastavi, kako ističu u toj stranci, s nanošenjem štete HSS-u. Osim stranke Petir je tužila i njenog predsjednika i gradonačelnika Samobora Krešu Beljaka, no, odgovor od suda bio je isti.

-Budući da gospođa Marijana Petir i dalje zagađuje javni prostor lažima te blati HSS i stranačko vodstvo, dužni smo reagirati. Naime, gospođa Petir je tužila HSS i predsjednika Krešu Beljaka zbog, kako ona tvrdi, nepravednog izbacivanja iz stranke te je TAJ SPOR IZGUBILA i mora platiti više od 6 tisuća kuna sudskih troškova u korist HSS-a i predsjednika Beljaka. UNATOČ TOME, I DALJE OBMANJUJE JAVNOST GOVOREĆI O NEPRAVEDNOM IZBACIVANJU IZ STRANKE.

kongres vocarstvo

Ako spomenuta gospođa nastavi s nanošenjem štete HSS-u i stranačkom vodstvu, bit ćemo primorani tražiti pravnu zaštitu u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Presuda Upravnog suda u Zagrebu nalazi se u privitku – stoji u objavi na stranačkom Facebook profilu.

www.sjever.hr 12.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.