Now Reading:
Trg tradicijskih obrta u Varaždinu mogao bi uskoro biti bogatiji ponudom – objavljen poziv proizvođačima tradicijskih predmeta
Full Article 50 second read

Trg tradicijskih obrta u Varaždinu mogao bi uskoro biti bogatiji ponudom – objavljen poziv proizvođačima tradicijskih predmeta

Temeljem zaključka Vijeća Turističke zajednice grada Varaždina od 20. prosinca ove godine, Zajednica objavljuje poziv za iskazivanje interesa za korištenje prodajno-prezentacijskih kućica na Trgu tradicijskih obrta u Varaždinu.

U organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina, Trg tradicijskih obrta već je sedamnaest godina sastavni dio turističke ponude grada. Postavljen je s ciljem očuvanja i prezentacije tradicijskih vrijednosti Varaždina. Trg je otvoren od travnja do listopada i prema potrebi u ostalim mjesecima.

Poziv je upućen proizvođačima predmeta tradicijskih obrta kao što su licitarski, keramičarski I lončarski proizvodi, drvene igračke, tradicijski predmeti od kože, pamuka, lana, vune, čipke, metala, stakla, tradicijski nakit i slično.

Poziv je otvoren od 20. prosinca 2019. do 1. veljače 2020., a više informacija o potrebnoj dokumentaciji i uvjetima prijave može se dobiti na službenim stranicama Turističke zajednice grada Varaždina www.tourism-varazdin.com ili u Turističkom uredu (Ivana Padovca 3).

www.sjever.hr

24.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.