Now Reading:
ODABRALI PACIJENTI: Ovo su najbolji doktori na sjeveru Hrvatske
Full Article 3 minutes read

ODABRALI PACIJENTI: Ovo su najbolji doktori na sjeveru Hrvatske

Portal najdoktor.com šestu je godinu zaredom objavio popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj

Popis je stvoren na temelju iskustava pacijenata.
Kriteriji za odabir su: ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih kometara te kvaliteta samih komentara (neargumentirani su nisu uzimali u obzir). Također se u obzir nisu uzimali komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja ili osoblje.
Kako naglašavaju s portala najdoktor.com prvobitni je cilj na temelju iskustava pacijenata stvarati, što je moguće realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj.


Iz Varaždinske županije ove su godine najdoktori:

-fizijatar Vladimir Knež – Varaždinske Toplice

-ginekolozi Ljiljana Gal – Ivanec te Ivo Bilopavlović, Aleksandar Jukić, Ivana Risek, Hrvoje Brijačak, Borislav Dokuzović – Varaždin

-oralni kirurg Damir Roki – Varaždin

-otorinolaringolog Domagoj Butigan – Varaždin

-obiteljska medicina Bojana Škvorc, Sanja Škudar-Popović – Varaždin

-stomatolog Ljiljana Peharda-Ivić – Općina Vidovec

Vrijedi naglasiti da su Brijačak, Dokuzović, Škudar-Popović, Butigan i Peharda-Ivić već nekoliko puta bili na listi najdoktora.

Iz Krapinsko-zagorske najbolji su:

Ginekolog: Igor Maričić – Zabok

Neurolog Ivan Mikula – Zabok

Ortoped:Miroslav Hašpl – Općina Krapinske Toplice i Eduard Rod – Zabok

Traumatolog: Darko Perović – Zabok

Iz Međimurske županije reumatolog:Vesna Budišin – Čakovec te iz Koprivničko-križevačke liječnica obiteljska medicina:Dragica Polančec-Fodor – Koprivnica

Donosimo i poruku portala Najdoktor:

˝Poštovani građani RH,

Globalna informatizacija nam daje među ostalim mogućnosti da se organiziramo, informiramo i utječemo na društvene promjene kao nikada ranije. Jedan takav primjer je portal najdoktor.com, pokrenut uz jako malo novca i puno truda razvija se u relevantan čimbenik donošenja odluka pacijenata s jedne strane te doktora s druge strane.

Mi kao udruga smo tu da razvijemo što kvalitetniji portal kao platformu u svrhu ostvarivanja svih ovih ciljeva. Međutim, odgovornost da damo svoj doprinos je na svima nama tako da podijelimo svoja iskustva kroz komentare i ocijene o svim doktorima koji su nas ikada liječili. Ako želimo imati kvalitetnu platformu za uspoređivanje i odabir doktora za svoje potrebe potrebno je da svako od nas da svoj
doprinos.

Zajedničkim djelovanjem dobivamo alat za donošenje kvalitetnijih odluka pri odabiru tko će nas i kako liječiti budućnosti!

Što nas više podjeli vlastito iskustvo o određenom doktoru iz presjeka svih iskustava dobivamo bolju sliku o tom doktoru. Što se veći broj ljudi uključi i podjele iskustva o doktorima koji su ih liječili dobivamo bolju sliku o doktorima te ih tada možemo kvalitetnije uspoređivati i birati.

 Stoga vas pozivamo da i Vi date svoj doprinos, prisjetite se svih doktora koji su vas liječili u nekom životnom trenutku (ili Vas i dalje liječe) te podijelite svoje iskustvo tako da im napišete komentar i pridijelite pripadajuće ocjene!  Također pozivamo vas da prijavljujete sve promjene i dopunite podatke koji nedostaju u svezi mjesta rada, broja telefona, radnog vremena, odlaska u mirovinu…

Ove godine smo napravili novu moderniju verziju portala. Proces komentiranja i ocijenjivanja smo pojednostavnili. Da bi objavili komentar nije potrebna prethodna registracija na portal, samo upišete vašu mail adresu nakon čega će Vam doći verifikacijski mail. Klikom na poveznicu u mail-u vaš komentar i ocjene će automatski biti objavljeni”.

Portal najdoktor.com čestita svim doktoricama i doktorima koji su izabrani kao najbolji, ali i svim korisnicama i korisnicima portala najdoktor.com, čiji je trud rezultirao ovim popisom!”

www.sjever.hr

05.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.