Now Reading:
A hrvatski gospodarstvenik godine je…- Doznajte tko je osvojio prestižnu titulu!
Full Article 2 minutes read

A hrvatski gospodarstvenik godine je…- Doznajte tko je osvojio prestižnu titulu!

Dodjelu najprestižnije poslovne nagrade u zemlji „Gospodarstvenik i gospodarski događaj 2019.”” već četvrti puta organizirali su Večernji list i Poslovni dnevnik


Za čitatelje i žiri dileme nema – Mate Rimac gospodarstvenik je godine u Hrvatskoj i prema mišljenju publike i prema mišljenju stručnjaka. Titulu je ponio na dodjeli najprestižnije poslovne nagrade u zemlji “Gospodarstvenik i gospodarski događaj 2019.” koji već četvrti puta organiziraju Večernji list i Poslovni dnevnik.
Što se tiče gospodarskog događaja, žiri je odabrao da je to najava inicijalne javne ponude dionica tvrtke Infobip na burzi u SAD-u, dok su čitatelji većinu svojih glasova dali refinanciranju roll-up kredita u Fortenova grupi. Nagrade su uručene na sinoćnjoj svečanoj dodjeli u hotelu Westin koju je vodio Duško Ćurlić, a na kojoj su se okupili najutjecajniji poslovni ljudi, poduzetnici te državni čelnici poput ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Darka Horvata te ministra financija Zdravka Marića.

– Vjerujem da je jako važno slaviti uspjeh, ali ja volim reći da smo mi tek na početku te se nadam da ćemo i mi jednog dana biti uspješni kao svi ovi gospodarstvenici s kojima sam bio u konkurenciji – rekao je dvostruki pobjednik Mate Rimac koji je titulu naslijedio od čelnika Podravke Marina Pucara i predsjednika Uprave Adris grupe Ante Vlahovića, prošlogodišnjih laureata. Ove su godinu nominirani bili i osnivači tvrtke Infobip Silvio i Roberto Kutić, predsjednik Uprave Varteksa Nenad Bakić, predsjednik Uprave AD Plastika Marinko Došen te predsjednik Uprave i suvlasnik Atlantic grupe Emil Tedeschi. Ipak, vođenje inovativne tvrtke koja je lider u razvoju električnih automobila i koja surađuje s velikim svjetskim tvrtkama, privlačenje investicija, planiranje proširenja pogona te zapošljavanje više od 600 ljudi nagradu su odnijeli u ruke Mati Rimcu.

Više informacija o dodjeli nagrada pročitajte ovdje

screenshot

www.sjever.hr/poslovni.hr

03.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.