Now Reading:
Žarko Tušek čestitao novoj HDZ-ovoj europarlamentarki Sunčani Glavak
Full Article 1 minutes read

Žarko Tušek čestitao novoj HDZ-ovoj europarlamentarki Sunčani Glavak

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije Žarko Tušek uputio je zahvale i čestitke novoj HDZ-ovoj zastupnici u Europskom parlamentu Sunčani Glavak.

Nakon što je dosadašnja HDZ-ova europarlamentarka Dubravka Šuica imenovana potpredsjednicom Komisije za demokraciju i demografiju, u Europskom parlamentu zamijenit će je saborska zastupnica Sunčana Glavak.

-Prije svega želio bih zahvaliti kolegici Sunčani Glavak na dugogodišnjoj suradnji tijekom niza njezinih mandata u Hrvatskom saboru. Također, zahvale upućujem i na suradnji i zajedničkom radu u trećoj izbornoj jedinici – rekao je Tušek i pritom čestitao novoj HDZ-ovoj europarlamentarki.

-Iskrene čestitke na odlasku u Europski parlament u moje osobno ime, ali i u ime cijele Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije. Sunčana Glavak svojim je dugogodišnjim predanim radom dokazala da je to mjesto svakako zaslužila. Veselim se daljnjoj suradnji i vjerujem da će biti prava predstavnica Sjevera Hrvatske, kao što je to i dosad bila u Saboru te da će ustrajati na poticanju razvoja Hrvatskog zagorja i Međimurja – dodao je predsjednik krapinsko-zagorskog HDZ-a Žarko Tušek.

www.sjever.hr

29.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.