Now Reading:
Sve je spremno za najveće gospodarsko događanje u Križevcima
Full Article 2 minutes read

Sve je spremno za najveće gospodarsko događanje u Križevcima

sajam

U Križevcima će se od 08. do 10. studenoga 2019. godine po 22. puta održati Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, tradicionalna gospodarska manifestacija u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i partnera na kojoj se očekuje nastup oko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva. Obrtnici i gospodarstvenici na raspolaganju će imati uređen izlagački prostor od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada.

Sajam počinje u petak 08. studenog 2019. godine svečanim otvaranjem u 11:00 sati, a program će biti obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.

Uz Koprivničko-križevačku županiju u suorganizaciji manifestacije sudjeluju i Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

www.sjever.hr 03.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.