Now Reading:
BOMARK PAK I OPREMA IZ LUDBREGA POMELE KONKURENCIJU: Nagrade za investicije i izvoz
Full Article 2 minutes read

BOMARK PAK I OPREMA IZ LUDBREGA POMELE KONKURENCIJU: Nagrade za investicije i izvoz

bomark

Investicijski pothvati jedanaest tvrtki okrunjeni su u srijedu u Westinu Lider invest nagradama i priznanjima među kojima su i dvije tvrtke sa pogonima u Ludbregu. Nagradu za najbolje proizvodne investicije Lider invest 2019. dobile su tvrtke Kronospan CRO, Monterra te Bomark Pak. One su sve odreda povećale proizvodne kapacitete ulaganjem u nove pogone i opremu.

Bomark Pak izgradio je novu halu u Ludbregu koji se ponovio i tehnologijom za proizvodnju stretch folija. Osim konkurentnosti na domaćem i stranom tržištu, tim je ulaganjem ‘teškim’ 45 milijuna kuna otvoreno i 11 radnih mjesta, a stručni žiri nagradio ih je nagradom 100% Lider invest srednja investicija. Predsjednik HGK Luka Burilović nagradu je predao direktoru Bomark Paka Stivenu Tošu.

Posebnu nagradu Export Lider invest za investiciju koja je najviše pridonijela izvozu dobila je tvrtka Oprema čiji se aparati za hlađenje i točenje piva koriste po cijelome svijetu, a daljnjem širenju tržišta zasigurno će pomoći investicija od 15 milijuna kuna kojom su povećani proizvodni kapaciteti. Zamjenica gradonačelnika Zagreba Olivera Majić nagradu je predala Margareti Brezovec.

www.sjever.hr/Lider.hr 24.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.