Now Reading:
PRVO AUTOM UBIO ŽENU PA POBJEGAO I ZALETIO SE U DRUGO VOZILO: Prometna nesreća koja je mirno zagorsko mjesto zavila u crno
Full Article 2 minutes read

PRVO AUTOM UBIO ŽENU PA POBJEGAO I ZALETIO SE U DRUGO VOZILO: Prometna nesreća koja je mirno zagorsko mjesto zavila u crno

policija

Iz PU krapinsko-zagorske stiglo je i službeno izvješće vezano uz jućerašnju nesreću u kojoj je, sinoć oko 19.30 sati u mjestu Donja Podgora, došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

-Do prometne nesreće došlo je kada 26-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom, brzinu vozila nije prilagodio osobinama ceste, vidljivosti i vremenskim uvjetima te je vozilom udario u 63-godišnju pješakinju koja je od zadobivenih ozlijede preminula na mjestu prometne nesreće. Nakon izazivanja prometne nesreće, 26-godišnjak je napustio mjesto događaja – stoji u izvješću.

-Isto tako, nakon tog događaja, 26-godišnjak je nastavio vožnju vozilom te je u Donjoj Stubici, također uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobno vozilo kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, a u vozilu se nalazila i putnica, 21-godišnja hrvatska državljanka koja je zadobila lakše tjelesne ozlijede. I nakon te prometne nesreće, alkoholizirani 26-godišnji hrvatski državljanin napustio je mjesto prometne nesreće. Postupanjem policije, 26-godišnjak pronađen iza ponoći, tada je alkotestiran je i utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 1,47 promila, nakon čega je i uhićen te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje – zaključuje se i izvješću kojeg potpisuje glasnogovornik Zoran Lončar.

www.sjever.hr 26.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.