Now Reading:
FOTO: Slaven Belupo objavio fotografije svog brutalno pretučenog igrača – policija ozljede okvalificirala kao lakše?
Full Article 2 minutes read

FOTO: Slaven Belupo objavio fotografije svog brutalno pretučenog igrača – policija ozljede okvalificirala kao lakše?

Nogometni klub Slaven Belupo na svojem je Facebook profilu objavio fotografije svojeg igrača Muzafera Muze Ejupija nakon što je prije dva dana pretučen u tučnjavi u kojoj je 53-godišnjak, koji je ujedno i izazvao tučnjavu teško ozlijeđen, dok su, prema policijskom izvješću, Ejupijeve ozljede okarakterizirane kao lakše.

Kako doznajemo putem informacija objavljenih na Facebooku, Ejupi se nalazi na kućnoj njezi u svom domu u Koprivnici gdje se oporavlja od napada.

Sudeći prema objavi koju je klub podijelio s navijačima, zgroženi su što su ozljede njihovog igrača okarakterizirane kao lakše, a njemu poručuju neka se vrati što prije.

-O kakvim “lakšim” ozljedama se radi možemo vidjeti na priloženim fotografijama. Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na ‘zelene travnjake’ kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate – izvjestili su iz kluba.

Prema riječima policije, nakon verbalnog sukoba 53-godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom je udario u glavu 31-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32-godišnjaku. Osumnjičeni 32-godišnjak uzeo je metalnu šipku od 53-godišnjaka te mu zadao udarce po glavi i tijelu.

Na službeni stranicma PU koprivničko-križevačke stoji kako je u fizičkom obračunu teške tjelesne ozljede zadobio 53-godišnjak, dok su ostala dvojica lakše ozlijeđena. Policijski službenici provodili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom i 31-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije zbog fizičkog sukoba u Koprivnici.

FOTO: Facebook

sjever.hr

27.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.