Now Reading:
Gorica nosi bodove iz Varaždina
Full Article 2 minutes read

Gorica nosi bodove iz Varaždina

nogomet

U 7. kolu HT Prve lige Varaždin je ugostio Goricu i izgubio 1:3, poluvrijeme 1:1. Prekinuo je tako niz od tri utakmice bez poraza, upisavši četvrti poraz u prvenstvu i ostavši na tri osvojena boda. Gorica sada ima 11 bodova. Susret je pratilo 2000 gledatelja.

U 20. minuti gosti su poveli 1:0 pogotkom Kristijana Lovrića iz slobodnog udarca. To je probudilo Varaždince. Uslijedile su dvije lopte tik iznad grede, a onda je u 36. minuti Leon Benko poravnao na 1:1 ubacivši loptu u mrežu Goričana na ubačaj Karla Sambolca. Pokušao je Benko i iz slobodnog udarca, ali je vratar gostiju Kristijan Kahlina bio siguran. S druge strane gredu Varaždina s pet metara je pogodio Cherif.

Nastavak je pripao gostima, bolje reći Lovriću, koji je u 56. minuti vratio prednost Gorici od 2:1 pogodivši gol domaćeg vratara Ivana Nevistića odličnim udarcem sa 17 metara. U 66. minuti Lovrić pogađa gredu iz slobodnog udarca. U 70. minuti Lovrić uzima loptu Sambolcu i pogađa za 3:1.

Nakon stanke zbog nastupa reprezentacije, Varaždin će 15. rujna gostovati kod Osijeka, a Gorica dan ranije dočekuje Lokomotivu.

n. kalajdžija / sjever.hr

01.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.