Now Reading:
ZNATE LI TKO JE LUCIJA LESJAK: Djevojka za koju riječ neuspjeh ne postoji!!!
Full Article 3 minutes read

ZNATE LI TKO JE LUCIJA LESJAK: Djevojka za koju riječ neuspjeh ne postoji!!!

lucija lesjak

„Da bi imali uspjeh u sportu najbitniji je konstantan rad.“, poznata je izjava Ante Kostelića. Dugogodišnji treninzi, niz sati provedenih u dvorani, mnogo odricanja, truda i znoja sve je to rezultat rada Lucije Lesjak koja je na Europskom sveučilišnom prvenstvu (EUSA) u borilačkim sportovima osvojila zlatnu medalju u seniorskoj kategoriji u karateu.

Europska sveučilišna prvenstva i Europske sveučilišne igre održavaju se u organizaciji Europske sveučilišne sportske federacije (EUSA), a na kojoj se natječu i reprezentacije hrvatskih sveučilišta i veleučilišta. Ove godine u Zagrebu je sudjelovalo više od 1300 sudionika s 404 sveučilišta iz 36 zemalja. Lucija Lesjak, studentica je Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koja uz svakodnevne treninge uspješno odrađuje i studentske obaveze. „Svaki dan je novi izazov, a svaka borba je korak do ostvarenja sna. Ponekad je teško uskladiti sve obaveze, ali to je izazov kao i svaka moja borba.“, ukratko je rekla samozatajna Lucija.

Nakon zlatne medalje na Europskom sveučilišnom prvenstvu, Lucija uskoro putuje u Japan u kojem će odraditi Premier A1 Ligu, a nakon Japana, naša Lucija biti će dijelom Hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Čileu.

Župan Međimurske županije Matija Posavec i zamjenica župana Sandra Herman prate Lucijin rad te su je još jednom podržali i čestitali na osvojenim medaljama. „Sretan sam i ponosan na svaki uspjeh naših sportašica i sportaša, a pogotovo kada uz svakodnevne studentske obaveze ostvaruju ovakve vrhunske rezultate i zato Međimurska županija podupire rad brojnih sportskih Udruga. Sportaši kroz sport uče, stječu radne navike, a najvažnije od svega brinu o svom zdravlju. Bravo za Luciju i puno uspjeha u Čileu!“, rekao je župan Posavec koji je održao prijem za Luciju i trenera Kristijana Lesjaka.

www.sjever.hr 28.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.