Now Reading:
LJETO NE POSUSTAJE: Pogledajte na kojim ćemo se temperaturama i dalje pržiti u slijedećih nekoliko dana
Full Article 1 minutes read

LJETO NE POSUSTAJE: Pogledajte na kojim ćemo se temperaturama i dalje pržiti u slijedećih nekoliko dana

ljeto

Iako je kolovoz pri kraju ljeto ne posustaje. U slijedećih nekoliko dana temperature će i dalje biti iznad 30 stupnjeva Celzijevih, a neke veće promjene vremena nema na vidiku.

Prema prognozi DHMZ-a danas nas očekuje većinom sunčano i vruće. Ponegdje umjerena naoblaka, a poslijepodne je mjestimice moguć pljusak s grmljavinom, uglavnom u gorskim i središnjim krajevima te u unutrašnjosti Istre. Ujutro na kopnu ponegdje kratkotrajna magla. Vjetar većinom slab, na istoku mjestimice umjeren jugoistočni i istočni, a na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, danju jugozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 29 i 34 °C, u Dalmaciji ponegdje malo viša.

Sutra Djelomice, u Dalmaciji i pretežno sunčano te i dalje u većini krajeva vruće. Ujutro po kotlinama i uz rijeke kratkotrajna magla. U unutrašnjosti uz lokalno jači razvoj oblaka u poslijepodnevnim satima moguć je tek poneki pljusak s grmljavinom, osobito u gorju. Vjetar većinom slab, na Jadranu ujutro burin, a zatim do umjeren jugozapadni i sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura uglavnom od 16 do 21, na Jadranu oko 23, a najviša dnevna između 29 i 34 °C.

www.sjever.hr/DHMZ

Input your search keywords and press Enter.