Now Reading:
O čemu su na Špancirfestu razgovarali glasnogovornik HNS-a Lukačić i saborski zastupnik i gradonačelnik Vrgorca Pranić?
Full Article 2 minutes read

O čemu su na Špancirfestu razgovarali glasnogovornik HNS-a Lukačić i saborski zastupnik i gradonačelnik Vrgorca Pranić?

lukačić

Špancirfest je oduvijek bio privlačan političarima a svake ga godine gotovo bez iznimke posjete čelni ljudi iz samog državnog vrha. Uz njih tu su i brojni saborski zastupnici pa je tako u nedjelju ulicama Varaždina prošpancirao mladi vrgorački gradonačelnik i saborski zastupnik nezavisne liste mladih Ante Pranić. On je u Varaždin stigao na poziv Krunoslava Lukačića, glasnogovornika Županijske organizacije HNS-a.

Zahvaljujemo se Općini Sračinec iz Varaždinske županije i zamjeniku načelnika Krunoslav Lukačiću na pozivu za radni posjet. Razmijenili smo iskustva s ciljem ostvarivanja projektnih suradnji naših lokalnih sredina. Gospodina Lukačića smo jako dobro upoznali još kada je bio direktor razvojne agencije Varaždinske županije s kojom je Grad Vrgorac surađivao u određenim projektima- objavio je nakon obilaska Varaždina na svom Facebook profilu sam Pranić.

No, je li ovaj susret bio samo u ime dobrih starih vremena i nekadašnje suradnje, ili je neka nova suradnja na vidiku ostaje da se vidi. Lukačić je samo za naš portal kratko komentirao da je Pranić bio oduševljen atmosferom koja vlada u Varaždinu i sadržajima Špancirfesta. Dodao je da su razmijenili iskustva s ciljem, kako je naglasio, ostvarivanja projektnih suradnji Općine Sračinec i Grada Vrgorca, a bilo je i riječi o aktualnim projektima. Iako nas je zanimalo jesu li se vodili i neki drugi razgovori dobili smo samo kratak odgovor – razgovaralo se.

s.kalajdžija/sjever.hr 27.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.