Now Reading:
Zabavni sadržaji kroz ljeto u Samoboru ne prestaju
Full Article 2 minutes read

Zabavni sadržaji kroz ljeto u Samoboru ne prestaju

samobor

Udruga Samoborska vinska cesta, Ogranak Matice hrvatske u Samoboru i Gradska četvrt Centar ponovno su udružili snage i zajedno pripremili Večeri vina i pjesme, 17. po redu.

Na njima su na trgu kod pošte posjetitelji mogli uživati u pjesmama članova samoborskog ogranka Matice hrvatske te u vinima samoborskih vinara i tradicionalnih jela, jer su na štandovima svoje proizvode ponudili OPG Pavlin, OPG Antun Župančić, OPG Davor Sirovica, OPG Mahović – Hedonica, OPG Marijan Rubinić, OPG Jaić Krasnik, Udruga Samoborska češnofka, Udruga Rudarska greblica i Udruga Etno fletno. Za glazbene međutke bili su zaduženi Damir Šoić i Ivan Papišta sa svojim bandom.

Ugodnu samoborsku kolovošku večer mnogi su iskoristili za druženje uz štandove i stolove, a na početku okupljene je pozdravio predsjednik Udruge Samoborska vinska cesta Dragutin Koletić, koji je podsjetio da manifestacija, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa, ponovno ima humanitarnu notu, budući da će se sav prihod od prodaje donirati Jurju Rubiniću.

www.sjever.hr 26.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.