Now Reading:
RK Podravka Vegeta osvojila Bepov memorijal – cvijeće za gospođu Samaržija
Full Article 2 minutes read

RK Podravka Vegeta osvojila Bepov memorijal – cvijeće za gospođu Samaržija

rukomet

U Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović Koprivnica održan je 14. po redu Memorijalni turnir Josip Samaržija Bepo, a Podravka Vegeta obranila je naslov prošlogodišnjeg pobjednika turnira, zahvaljujući svim trima pobjedama u dva dana trajanja turnira.

Podravka Vegeta je tako prva s maksimalnih šest bodova. Drugo mjesto osvojio je Mosonmagyarovari KC, treća je rumunjska Corona Brašov, a četvrta Jagodina iz Srbije.

Pojedinačne su nagrade dobile tri igračice Podravke i Sorina Tirca iz Corone Brasov. Prema zbroju svih pogodaka s turnira utvrđeno je kako je Sorina baš kao i Dejana Milosavljević postigla 19 pogodaka čime su obje zavrijedile pojedinačnu nagradu za najboljeg strijelca turnira.

Jovana Risović proglašena je najboljom vratarkom, a Tjaša Stanko najboljom igračicom turnira.

U ime Grada Koprivnice gospođi Ana Samaržija koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić uručio je buket cvijeća.

Pehare za plasman ekipa uručila je Ana Samaržija dok je direktorica RK Podravke s.d.d. Vlatka Mihoci uručila poklon pakete sudačkim parovima. Članica Uprave glavnog sponzora Podravke i predsjednica NO RK Podravke s.d.d. Ljiljana Šapina uručila je pehare najboljim pojedinkama Dejani Milosavljević, Tjaši Stanko i Jovani Risović.

www.sjever.hr 26.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.