Now Reading:
VRAĆA LI SE NOGOMETNO ČUDO “Z BEDNJE” U DINAMO?: Prvi rastanak bio je buran a pričalo se i da je Mamić ocu prijetio smrću!!!
Full Article 4 minutes read

VRAĆA LI SE NOGOMETNO ČUDO “Z BEDNJE” U DINAMO?: Prvi rastanak bio je buran a pričalo se i da je Mamić ocu prijetio smrću!!!

roberto murić

Poput bombe je hrvatskim medijskim prostorom odjeknula informacija koju je plasirao Večernji list u nedjelju kako ponajbolji igrač Rijeke Robert Murić (23.) prelazi u redove zagrebačkog Dinama, kluba iz kojeg je svojedobno bio pobjegao kako ne bi osjetio i doživio gorku sudbinu svih onih koji nisu htjeli postati igrači Zdravka Mamića – prenosi Net.hr.

“Kako doznajemo iz izvora bliskih Rijeci i Dinamu, braća Mamić u pregovorima su s predsjednikom Rijeke Damirom Miškovićem te bi povratak 23-godišnjeg napadačkog veznjaka na Maksimir nakon europskih uzvrata idućeg tjedna trebao postati i služben”, stoji u pisanju Večernjeg lista.

Murići i Dinamo rastali se na ‘nož’
Dinamo je svojedobno s Murićem potpisao profesionalni ugovor u kojem je stajao aneks da se Robert nakon isteka tog ugovora (2014.) obvezuje ostati u Dinamu do 2019. godine, no Murićevi, odnosno njegov otac i “pomagači”, pronašli su zakonsku kontru i plasirali je Zdravku Mamiću i klubu.

Kao maloljetan Murić je potpisao ugovor bez nazočnosti socijalnog radnika te je, iako je HNS tada probao zamaskirati i tu situaciju, uz pomoć Fife uspio kao slobodan igrač napustiti Maksimir. Situacija je na trenutke bila toliko uzavrela da su Murićevi s Mamićima bili i na sudu. U konačnici je Robert otišao u juniore Ajaxa gdje su mu puno obećavali, međutim od svega ništa nije bilo i povratak u Hrvatsku, dolazak u Rijeku, za njega je bio spas…

Period iz Dinama ima ružni ton. Prijetilo se tu i smrću, kako su mediji pisali, “vatreno je bilo na sastanku Branka Murića i Mamića”. Stoga je ova informacija itekako zvučna i ima težinu, zbog svega navedenog. Kontaktirali smo predsjednika HNK Rijeke, kreatora rječkog nogometnog uspjeha Damira Miškovića, koji nam se javio tijekom dana iako je bio s obitelji…

Upitali smo ga ima li istine u pisanju Večernjeg lista, odnosno prenošenju ostalih medija?

“Ja sam to pročitao u novinama kao i vi, tako da je svaki komentar na to suvišan. Ako netko želi kupiti igrača Rijeke, zna se gdje je office od HNK Rijeke, svi znaju naše brojeve, adrese. Nitko nije zvao, sigurno bi zvao netko da je istina. Zato mislim da je to samo spin. Zbog čega i zašto baš sada pred uzvratnu utakmicu playoffa EL protiv Genta na Rujevici, stvarno nemam pojma. Niti smo pričali, niti smo razgovarali s Dinamom glede Murića. To je prava i jedina istina oko toga”, kazao nam je u uvodu razgovora za Net.hr Damir Mišković i nastavio:

“Ma ne znam stvarno što bi rekao na ova njihova pisanja, ma to je očito dnevna inspiracija novinara. Mislim, što se nas tiče to je to. Osim ako netko drugi nije pričao s njim pa je istina drugačija. No, nije, vjerujte mi, nije. Jedino što je istina da mi nismo pričali s Dinamom, niti je Dinamo nas zvao za Murića. Definitivno nemam pojma odakle to medijima”.
https://net.hr/sport/nogomet/damir-miskovic-ekskluzivno-za-net-hr-ovo-je-istina-o-muricu-u-dinamu-rijeci-i-ambicijama-financiranju-u-sportuciscenju-hns-a-kao-i-pobuni-protiv-sukera/

www.sjever.hr/Net.hr/VL Foto Facebook 26.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.