Now Reading:
Očekuje nas i dalje sunčano i toplo, no ne posve stabilno
Full Article 1 minutes read

Očekuje nas i dalje sunčano i toplo, no ne posve stabilno

ljeto na soderici

Danas u većini krajeva djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a lokalno će biti pljuskova i grmljavine, osobito u unutrašnjosti. Na Jadranu sunčanije uz rijeđu pojavu kiše. Vjetar u unutrašnjosti slab, a na Jadranu slab do umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, još u noći i ujutro podno Velebita umjerena bura. Najniža jutarnja temperatura zraka na kopnu od 14 do 19, na Jadranu od 20 do 25, a najviša dnevna većinom između 28 i 33 °C.

Nadolazeći dani biti će pretežno sunčani, no i dalje ne posve stabilni. Uz povremeno povećanu naoblaku lokalno su mogući pljuskovi s grmljavinom, češće i vjerojatnije u kopnenim predjelima. Vjetar u unutrašnjosti slab, a na Jadranu ujutro burin, potom do umjeren sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Temperatura zraka bez značajne promjene.

Biometeorološka prognoza

U cijeloj zemlji će biometeorološke prilike biti razmjerno povoljne. Kronični bolesnici ne bi trebali imati veće tegobe uzrokovane vremenom. Meteoropatima bi jutarnja magla u Lici i Gorskom kotaru mogla donekle nepovoljno utjecati na raspoloženje.

sjever.hr

26.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.