Now Reading:
Perković pohvalio svoje igrače, a zadovoljan je i s rezultatom protiv Slaven Belupa
Full Article 2 minutes read

Perković pohvalio svoje igrače, a zadovoljan je i s rezultatom protiv Slaven Belupa

Nakon jučerašnje utakmice između NK Slaven Belupa i NK Varaždina u kojoj su momčadi odigrale neriješeno 1:1, na konferenciji za novinare, trener Borimir Perković iznio je svoje viđenje utakmice, a prije svega pohvalio je svoje igrače.

-Nažalost ostali smo cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje i primili gol, ali bili smo hrabri i odlični u želji da dođemo do gola.Na kraju smo zadovoljni rezultatom iako smo imali još prilike. Prvo poluvrijeme je bila uspavanka s jedne i druge strane vjerojatno zbog vrućine. Još jednom bih pohvalio igrače koji su dali svoj maksimum i trebamo biti zadovoljni s tim bodom – kazao je Perković i dodao kako je u toj utakmici želio staviti sve klasične vezne igrače. Nadovezao se na Adžića koji je dobio crveni karton tako da, kazao je Perković, njega sigurno neće biti na sljedećoj utakmici, ali taj crveni će najvjerojatnije odradit protiv Maksimira u kupu.

Što se tiče nadolazeće utakmice s Goricom, Perković je istakno kako je to ekipa koju treba ozbiljno shvatiti jer oni znaju igrati nogomet i imaju igrače koji su prošli škole nogometa Dinama, Zagreba ili Lokomotive.

sjever.hr

25.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.