Now Reading:
Na Ribnjaku počeo festival za male i velike ZGodionica
Full Article 2 minutes read

Na Ribnjaku počeo festival za male i velike ZGodionica

zgodnionica

Punih 17 dana, odnosno od 23. kolovoza do 8. rujna od 10,00 do 21,00 sat djeca će imati priliku učiti te otkrivati svoje vještine kroz mnogobrojne radionice, sportske aktivnosti, likovne radionice, sadnju biljaka, čitanje priča za laku noć, a očekuje ih i dječji disco, škola grafita, razne predstave, adrenalinski park i mnoga druga iznenađenja. Festival je namijenjen djeci od 1. do 14. godine, a ulaz je besplatan.

Gradonačelnik se posebno zahvalio organizatorima napomenuvši kako se radi o idealnom terminu održavanja, poslije godišnjih odmora, a prije polaska u školu. Ovdje imamo edukaciju, interakciju, druženje, recikliranje, ekologiju…. ono što svako dijete treba znati. Sve što je vezano uz djecu, a organizirano je na ovako lijep način Grad će uvijek podupirati, rekao je.

Idejna voditeljica scenografije Tajana Čanić Stanković objasnila je da je ove godine ZGodinica puno bogatiji i veći festival od prošle sa proširenom scenografijom. Moramo se pohvaliti i s dvije nove instalacije, našim divom koji spava, a koji je u cijelosti napravljen od recikliranog materijala te livadom s gigantskim gljivama koje po noći svijetle.
 

Festival se ove godine održava 2. put, a prošle je godine dobio status posebne važnosti za grad Zagreb.

www.sjever.hr/zagreb.hr 24.03.2019.

Input your search keywords and press Enter.