Now Reading:
HOĆE LI BITI KOLAPSA U PROMETU U DIJELU ZAGREBA: Od ponedjeljka se za promet zatvara važna prometnica u Novom Zagrebu
Full Article 3 minutes read

HOĆE LI BITI KOLAPSA U PROMETU U DIJELU ZAGREBA: Od ponedjeljka se za promet zatvara važna prometnica u Novom Zagrebu

bandic

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je sa suradnicima zapadni dio Svačićevog trga te Ulicu Eugena Kumičića, dionicu od Ulice Jurja Žerjavića do Mihanovićeve ulice, gdje su započeli radovi na sanaciji kolnika.

Isprika stanarima što su zbog početka radova morali pomaknuti automobile. Pet dana prije radova su dobili obavijest da danas počinju radovi koji će trajati do nedjelje navečer. Automobili stanara koji su premješteni bit će o istom trošku vraćeni, rekao je gradonačelnik.

Prema riječima voditelja Zagrebačkih cesta Željka Dukića radovi će obuhvatiti skidanje postojećeg asfaltnog kolnika, sanaciju pukotina, podizanje komunalnih instalacija na novu visinu, zamjena dotrajalih poklopaca, stavljanje novog asfalta te obnovu horizontalne i vertikalne signalizacije. Vrijednost radova je 500.000,00 kuna.

Privremeno će se prometovati obilazno sjevernim dijelom Trga Petra Svačića, zatim Ulicom Baruna Trenka, zapadnim dijelom Trga kralja Tomislava, Ulicom Antuna Mihanovića, Savskom cestom, Ulicom grada Vukovara i Miramarskom. Semafori su izvan funkcije na križanju Kumičićeve i Mihanovićeve, a promet regulira prometna policija.

Dodajmo ovome i informaciju o privremenoj regulaciji prometa na Ulici Savezne Republike Njemačke (zapadni kolnik) na dijelu od Av. Dubrovnik do Vatikanske ulice, a koja će biti zatvorena od ponedjeljka 26. 08. 2019. godine od 08,30 sati do ponedjeljka 02. 09. 2019. godine do 05,00 sati
Za potrebe izvođenja radova uređenja kolnika Ulica Savezne Republike Njemačke (zapadni kolnik) na dijelu od Av. Dubrovnik do Vatikanske ulice od ponedjeljka 26. 08. 2019. godine od 08,30 sati do ponedjeljka 02. 09. 2019. godine do 05,00 sati bit će zatvoren za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

Av. Dubrovnik – Sarajevska cesta – Vatikanska – SR Njemačke
Av. Dubrovnik – Av. V. Holjevca – SR Njemačke
Iz grada sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te ih mole za strpljenje i razumjevanje.

www.sjever.hr/zagreb.hr 24.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.