Now Reading:
Mali Preloščani u obnovljeni vrtić Fijolica ulaze početkom studenog
Full Article 2 minutes read

Mali Preloščani u obnovljeni vrtić Fijolica ulaze početkom studenog

dv fijolica prelog

Jedna od najvećih investicija, u prošlih nekoliko godina, na području Grada Preloga jest investicija u obnovu Dječjeg vrtića Fijolica. Staro zdanje Dječjeg vrtića Fijolica, postat će kroz kratko vrijeme, moderan dječji vrtić, sa svime potrebnim da bi se skoro tri stotine djece i njihovih odgajatelja ugodno osjećalo u njemu.

Predviđeni rok za otvaranje obnovljenog vrtića bio je početak nove školske godine, tj. sa 1.9.2019. godine. Ipak, želeći poštivati prije svega kvalitetu predviđenih radova, Grad Prelog je u dogovoru sa izvođačima radova i Dječjim vrtićem Fijolica, odgodio preseljenje djece u obnovljeni vrtić. Najvažniji razlog, jest da svi radovi budu učinjeni na vrijeme i kvalitetno, na zadovoljstvo prije svega djece koja će svakodnevno u tim prostorima provoditi više od osam sati dnevno.

Predviđeni termin početka rada Dječjeg vrtića Fijolica jest u obnovljenim prostorima jest 1.11.2019. godine, a samo svečano otvorenje biti će uz Dan Grada Preloga, 6.12.2019. godine. Do tada će djeca biti smještena u prostoru Osnovne škole Prelog te prostoru Društvenog doma u Otoku, kao što je to i bilo kroz prošlu školsku godinu.

www.sjever.hr/prelog.hr 22.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.