Now Reading:
KONCERTNI PROGRAM OVOGODIŠNJEG ŠPANCIRFESTA: Brojni koncerti na četiri lokacije za sjajan završetak ljeta
Full Article 3 minutes read

KONCERTNI PROGRAM OVOGODIŠNJEG ŠPANCIRFESTA: Brojni koncerti na četiri lokacije za sjajan završetak ljeta

špancirfest

Najpopularniji dio najpopularnijeg hrvatskog festivala njegov je koncertni program, a on je jednako raznolik kao i sam festival. Ovogodišnji Špancirfest koncertni program donosi na čak četiri službene pozornice smještene na predivnim lokacijama u samom srcu povijesnog Varaždina. Pritom je važno napomenuti da se, od četrdesetak koncerata koji će se održati, za samo četiri ekskluzivna naplaćuju ulaznice.

Središnje glazbeno mjesto nalazit će se, kao i prošle godine, s unutarnje strane zapadnog bedema varaždinskog Starog grada gdje vas očekuju: The Gipsy Kings by Baliardo, Rambo Amadeus, Goran Bare i Majke, Krankšvester, Vojko V, Silente, Elemental, Gustafi, Tony Cetinski, Dzambo Agusevi Orchestra, te nova pozornica sa warm up i after party programima.

Na Starom gradu smjestit će se i najnoviji program Špancirfesta pod cool imenom KVART, osmišljen u suradnji s udrugama mladih i incijativom V4EYC Varaždin for European Youth Capital 2022, a u KVARTU će se, uz radionice, DJ-e i druge sadržaje također obilno svirati: Jonathan, High 5, Jam Ritual, Meritas, Radio Aktiv, Kandžija, ABOP i Mayales.

Već tradicionalna je i glazbena pozornica na varaždinskom Korzu koja će načelo raznolikosti u 21. Izdanju Špancirfesta dići na novu razinu jer tamo stižu: New York Brass Band, Sowas, Dixieland Čakovec, Neki to vole vruće, Detour, Antun Stašić & Maestro Orchestra te Ricardo Luque i Amigos.

Kao šećer na kraju tu je intimna, čarobna atmosfera pozornice kod ville Bedeković, jednog od najljepših koncertnih mjesta u Hrvatskoj koja, zahvaljujući posebnoj energiji izvođače nadahnjuje da pripreme posebni program. Zbog ekskluzivnosti i ograničenog broja mjesta, koncerti kod ville Bedeković jedini su za koje se na Špancirfestu naplaćuju ulaznice, ali zato ostaju u trajnom sjećanju svih koji ih iskuse. Prvog festivalskog vikenda tako če nam glazebnu poslasticu podariti Božo Vrećo i The Frajle, a drugog vikenda Tomislav Mužek & Trio odnosno Četiri tenora i Tamburaški ansambl Centra tradicijske kulture. Ulaznice po cijeno od 80,00 kuna dostupne su u sustavu Eventim ili izravno na web stranicama Špancirfesta (https://spancirfest.com/ulaznice/).

www.sjever.hr 21.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.