Now Reading:
OZBILJNE OPTUŽBE NA RAČUN SABORSKOG ZASTUPNIKA BUNJCA?: Supruga koja ga je napustila strahuje za svoj život pa ga prijavila DORH-u?
Full Article 5 minutes read

OZBILJNE OPTUŽBE NA RAČUN SABORSKOG ZASTUPNIKA BUNJCA?: Supruga koja ga je napustila strahuje za svoj život pa ga prijavila DORH-u?

bunjac

Kada su prije nekoliko godina snimke osebujnog Ivana Pernara koji je fizički stao u obranu deložiranih građana, preplavile javni prostor, rijetki su mogli pretpostaviti da bi se njegova priča mogla izroditi u nešto – veliko. No, građani siti istih politika i političara, na parlamentarnim su izborima rekli svoje, te buntovnom Pernaru i svojedobnom predvodniku prosvjeda protiv premijerke Jadranke Kosor, dali povjerenje, učinivši njegov Živi zid – parlamentarnom strankom – donosi portal Dnevno.hr.

Živozidaši u svojoj parlamentarnoj borbi nisu stali, pa su neobične govore i stavove pretočili i u kampanju za europske izbore, koja je rezultirala tek jednim osvojenim mandatom, koji je u konačnici, ovu neobičnu ekipu doveo do raskola, sukoba i nesuglasica… Kako došli, tako prošli – sažeti bi se mogla politička sudbina današnjeg oronulog Živog zida čije se članstvo podijelilo zbog jednog europskoga mandata, ali to što su živozidaši pali u drugi plan ne znači da događanja na tom dijelu političke pozornice – stagniraju.
Štoviše, na toj se sceni zrcale ozbiljni problemi koji nadilaze domenu trivijalne politike, a ključni akter tih nemilih događanja, Pernarov je stranački kolega, Branimir Bunjac, bivši saborski zastupnik, čije se ime već spominjalo na stranicama našega tjednika, kada je u pitanje doveden njegov braniteljski status i uloga u HOS-u.

Ali, kada je Bunjac u pitanju, čini se da, baš kao u onim napornim reklamama, to još uvijek nije sve. Naime, dok on na svojim društvenim mrežama ne prestaje objavljivati fotografije s odmora, našem se tjedniku obratila osoba koja je zbog njegova djelovanja izvan društvenih mreža – zabrinuta za vlastitu sigurnost…!?
No, odmah na početku priče valja reći kako smo komentar na nju zatražili i od samog Bunjca, koji do okončanja pisanja priče, svoje stajalište na navode koji ga ozbiljno kompromitiraju – nije ponudio.

Supruga Borka napustila Bunjca

„Iako bi vjerojatno bilo pametnije da šutim, izvrnute teze, laži i neistine koje se zadnjih tjedana vrte u javnom prostoru, ne dozvoljavaju mi nedjelovanje. Cirkus koji se dešavao u Živom zidu ima uporište u jednoj osobi i njegovom nasilju, a to je Bunjac. Naime, zašto je Sinčić uzeo mandate ‘gospodinu’ Bunjcu?
Zašto ga je suspendirao i eliminirao sa svih funkcija? Razlog je njegovo nasilje, ucjene i prijetnje kojima se služi”, tvrdi naš sugovornik, prozivajući Bunjca za zlostavljanja, maltretiranja, fizičke obračune, te napade na kolege, na čemu se nije zaustavio.

Bunjac, prema riječima našega sugovornika, zlostavljao je i vlastitu, sada već bivšu suprugu Borku. Podsjetimo, prije nekoliko tjedana Bunjac je na svojem Facebook profilu objavio kako je njegova supruga napustila njihov dom:

”Donijela je takvu odluku odjednom, bez ikakve najave, nije mi bilo na kraj pameti da bi to ikada pokušala, a kamoli učinila. Praktički sve do zadnjeg dana beskrajno smo se voljeli i podržavali, bili smo u vezi punih 18 godina, sagradili kuću, dobili dva prekrasna sina, proputovali zajedno barem 30-ak država. Sanjao sam je svake noći, a sanjam je i sad. Da ste mi rekli, biraj majku ili suprugu, izabrao bih nju. Da me netko pitao, čiji život da uzmen, tvoj ili njezin, rekao bih uzmi moj, jer njezin je za mene neprocjenjiv. Eto, toliko sam je volio”, napisao je tada u emotivnom istupu Bunjac.

Njegova supruga na to se nije imala potrebe osvrtati, tvrdeći da je riječ o privatnim stvarima. Inače, Borka Bojić, kao vijećnica Živog zida u Skupštini Međimurske županije, donedavno je mijenjala upravo supruga Bunjca, koji se, po svemu sudeći, teško miri s novom vezom svoje bivše supruge.

U novoj vezi u strahu za život…

”Nakon što je saznao za novu vezu svoje bivše supruge, prijetnjama, prisilama i ucjenama prisilio je njezinog partnera na ostavku na mjesto vijećnika u Županiji. Bojeći se za život gospođe Borke, njen novi partner daje ostavku, ali kako prijetnje ne prestaju, a nakon pokolja koji se nedavno dogodio u Zagrebu, oboje su, bojeći se za život, odlučili podnijeti kaznenu prijavu DORH-u zbog konstantnih prijetnji”, prepričava naš dobro upućeni sugovornik, strahujući za psihičko stanje bivšeg zastupnika. Više čitajte na
https://www.dnevno.hr/vijesti/branimir-bunjac-obiteljski-nasilnik-bivsa-supruga-podnijela-kaznenu-prijavu-1352956/

www.sjever.hr/Dnevno.hr 21.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.