Now Reading:
U promet puštene Ulica grada Vukovara i Branjugova ulica/ Počeli radovi na Zagrebačkoj aveniji
Full Article 3 minutes read

U promet puštene Ulica grada Vukovara i Branjugova ulica/ Počeli radovi na Zagrebačkoj aveniji

bandic radovi

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je u promet Ulicu grada Vukovara, dionicu od Savske ceste do Trešnjevačkog trga, na kojoj su završeni radovi na sanaciji kolnika.
Nakon osam dana radova na sanaciji kolnika u dužini od oko 500 metara, puštamo u promet Vukovarsku da može neometano teći promet, rekao je gradonačelnik.

Voditelj Zagrebačkih cesta Željko Dukić rekao je da su radovi obuhvatili  frezanje  nosivog i habajućeg sloja asfalta, podizanje komunalnih instalacija, zamjenu dotrajalih poklopaca, izgradnju četiri nova slivnika kako bi se poboljšala površinska odvodnja ceste te ponovno asfaltiranje prometnice uz obnovu horizontalne i vertikalne signalizacije. Ukupna vrijednost radova iznosi 1.700.000,00 kuna.

Nakon Vukovarske gradonačelnik je, sa suradnicima, obišao Zagrebačku aveniju – nadvožnjak iznad Selske ceste, na kojem su započeli radovi na sanaciji južnog kolnika.
Dva dana će trajati radovi na obnovi kolnika na Zagrebačkoj aveniji, na dionici dugoj 115 metara, rekao je gradonačelnik. 

Prema riječima voditelja Dukića, radovi obuhvaćaju skidanje habajućeg sloja asfalta koji je dotrajao i treba ga obnoviti, stavljanje novog te iscrtavanje horizontalne signalizacije. Vrijednost radova je oko 150.000,00 kuna.

I Branjugova ulica je puštena u promet.

Za manje od tri dana završili smo s radovima na dionici dugoj 300 metara i to zahvaljujući marljivim ljudima Zagrebačkih cesta, kazao je gradonačelnik te naglasio kako je okvirna cijena radova oko 300 tisuća kuna.

Voditelj Zagrebačkih cesta Željko Dukić rekao je kako su u srpnju asfaltirali sedam ulica, dodavši da je ukupna vrijednost radova 14 milijuna kuna. Nakon Branjugove, već u ponedjeljak započinjemo s radovima u Ulici Marina Držića, zatim u Ulici Savezne Republike Njemačke, a planiramo napraviti i istočnu stranu Svačićeva trga, istaknuo je.

www.sjever.hr/zagreb.hr 15.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.