Now Reading:
Završeni radovi na društvenom domu u Vojakovačkom Osijeku
Full Article 2 minutes read

Završeni radovi na društvenom domu u Vojakovačkom Osijeku

društveni dom

U društvenom domu u Vojakovačkom Osijeku uređen je sanitarni čvor čime je završena obnova doma koja je uključila radove na žbukanju, postavljanju pločica i stolarije u prostorijama sanitarnog čvora, te izgradnju terase i pečenjare.

Uređenje su financijski pomogli Grad Križevci, općina Rasinja, općina Kalnik te mještani Vojakovačkog Osijeka svojim donacijama i dobrovoljnim radom. U nedjelju 03.08.2019. održano je druženje za sve koji su sudjelovali u radovima. Tom prigodom je predsjednik Mjesnog odbora Miladin Vitanović uručio zahvalnice gradonačelniku grada Križevaca Mariu Rajnu i zamjeniku gradonačelnika Mariu Martinčeviću, načelniku općine Rasinja Danimiru Kolman, predstavniku općine Kalnik direktoru Komunalnog poduzeća Kalnik d.o.o. Željku Caru, te mještanima Vojakovačkog Osijeka koji su sudjelovali u obnovi doma.

Predsjednik Mjesnog odbora Miladin Vitanović istaknuo je kako je iznimno zadovoljan radovima na društvenom domu te da su u planu i daljnji radovi. U svom obraćanju gradonačelnik Mario Rajn je iskazao zadovoljstvo radom Mjesnog odobra te zahvalio prisutnima što su dali priliku mlađim generacijama da pokrenu aktivnosti te izrazio nadu kako će se njihov predan rad nastaviti i ubuduće. Načelnik općine Rasinja Danimir Kolman te direktor Komunalnog poduzeća Kalnik istaknuli su kako im je drago što su mogli pridonijeti radovima i poželjeli sreću u daljnjem radu.

www.sjever.hr/krizevci.hr 12.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.