Now Reading:
Zaposlenici zdravstvenih ustanova privremeno mogu parkirati na parkiralištu u Svetojelenskoj ulici
Full Article 2 minutes read

Zaposlenici zdravstvenih ustanova privremeno mogu parkirati na parkiralištu u Svetojelenskoj ulici

Čakovec

Zbog građevinskih radova koji se odvijaju u čakovečkom bolničkom krugu, djelatnici nekoliko zdravstvenih ustanova ne mogu na uobičajenim mjestima parkirati svoja vozila. Kako bi se im omogućio nesmetan dolazak na posao, Grad Čakovec privremeno im je dopustio parkiranje bez naknade na parkiralištu sa sjeverne strane bolničkog kompleksa.
Na tom će parkiralištu na koje se ulazi iz Svetojelenske ulice, moći parkirati zaposlenici Županijske bolnice Čakovec, Doma zdravlja Čakovec, Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije i Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, i to do završetka obnove Paviljona III te rekonstrukcije parkirališta u krugu bolnice. Djelatnicima ovih zdravstvenih ustanova podijeljene su posebne naljepnice, a parkiralište mogu koristiti isključivo za vrijeme svog radnog vremena. Svaki je zaposlenik dobio jednu naljepnicu.
Prilikom primopredaje naljepnica, u ime svih zaposlenika zdravstvenih ustanova, Gradu Čakovcu, odnosno gradonačelniku Grada Čakovca Stjepanu Kovaču, zahvalio je ravnatelj Županijske bolnice Čakovec dr. sc. Tomislav Novinšćak, dr. med. U ustanovama koje djeluju u kompleksu u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Čakovcu radi velik broj ljudi, te zbog radova imaju velikih problema s parkiranjem vozila prilikom dolaska na posao. Ova mogućnost, koju im je privremeno omogućio Grad Čakovec, svim djelatnicima pruža mogućnost da svoje vozilo parkiraju u neposrednoj blizini radnog mjesta.

sjever.hr

09.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.