Now Reading:
Lidl upozorava potrošače na pojavu neslužbene Facebook stranice: ‘Nagradna igra je lažna’
Full Article 1 minutes read

Lidl upozorava potrošače na pojavu neslužbene Facebook stranice: ‘Nagradna igra je lažna’

Lidl upozorava na još jednu lažnu nagradnu igru. Naime, jednako kao i lani, prije nekoliko dana Facebook je poharala lažna nagradna igra stranice Lidl HR koja je podijeljena više od tisuću puta, piše portal Novac.

“Dobar dan i ove godine kao i prosle, pravimo jednu nagradnu igru sto se tiče Lidl SuperMarketa. Dijelimo 50 vacera vrednosti 500 kn”, piše na neslužbenoj Lidlovoj stranici, koja je kreirana taj isti dan. Prošle je godine s istoimenog profila također bila objavljena nagradna igra kojom su prevaranti pokušavali doći do osobnih podataka građana.

Popularni trgovački lanac promptno je reagirao i ove godine te je na svojoj službenoj stranici na društvenoj mreži upozorio kupce.

“Poštovani kupci, zbog pojave lažne stranice trgovine Lidl pod nazivom Lidl HR, s kojom se lažno predstavljaju i dijele nagrade, upozoravamo vas kako je ovo JEDINA službena stranica Lidla. Kako bi osigurali svoju vjerodostojnost i zaštitili vas od prijevara, lažna stranica je prijavljena”, napisali su dan nakon lažnog oglasa iz Lidla, prenosi Novac.

www.sjever.hr/novac.hr

08.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.