Now Reading:
Varaždin: Vozač nakon prometne nesreće preminuo od zastoja srca
Full Article 2 minutes read

Varaždin: Vozač nakon prometne nesreće preminuo od zastoja srca

nesreća

Danas oko 13.30 sati u Varaždinu je došlo do prometne nesreće između dva osobna vozila, nakon čega su obojica vozača razgovarala čekajući dolazak policije. U jednom trenutku, vozaču Golfa (70) je pozlilo, pao je na travnatu površinu te usprkos reanimaciji supruge drugoga vozača nije davao znakove života, pa je vozilom hitne pomoći prevezen u varaždinsku bolnicu.


Prema riječima očevidaca, do nesreće je došlo nakon što je upravljajući vozilom VW Golf njemačkih registarskih oznaka iz ulice Matka Laginje prema ulici A.B. Šimića u Varaždinu vozaču Golfa pozlilo te je neoprezno ušao u raskršće spomenutih ulica i Križanićeve izazvavši nesreću na način da je svojim automobilom udario u automobil marke Mercedes koji je imao prednost prolaska, a kojim je Križanićevom ulicom u pravcu centra grada upravljao R.B. (56). Vozač Golfa potom je izašao iz vozila i razgovarao s vozačem Mercedesa i njegovom suprugom, ali je neposredno nakon toga pao na zelenu površinu te više nije davao znakove života usprkos reanimaciji.
Hitna pomoć vrlo je brzo izašla na mjesto događaja te je ekipa započela. reanimaciju u vozilu kojim je potom nesretni vozač Golfa prebačen u varaždinsku bolnicu.

-Po dolasku u bolnicu osoba je davala znakove života te je hitno prebačena na Interni odjel – kazao je ravnatelj Zavoda za Hitnu medicinu Varaždinske županije Mladen Smoljanec.
Glasnogovornik varaždinske policije Matko Murić potvrdio je da je vozač Golfa preminuo najvjerojatnije radi zastoja srca što nije izravno vezano uz nesreću, te kazao da će više informacija tim povodom biti poznato tijekom sutrašnjega dana nakon obavljene obdukcije.

Tekst i fotografija: Brzi mediji

www.sjever.hr

08.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.