Now Reading:
Ugostiteljski objekti i tijekom ovog Špancirfesta radit će produženo – neki od njih i do 4 sata ujutro
Full Article 2 minutes read

Ugostiteljski objekti i tijekom ovog Špancirfesta radit će produženo – neki od njih i do 4 sata ujutro

U cilju osiguranja što uspješnijeg Festivala “Špancirfest 2019.”, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok donio je Odluku o radnom vremenu ugostiteljskih objekata iz skupine „Barovi“ i „Restorani“, prema kojoj, u vremenu od 23. kolovoza do 1. rujna 2019. godine, radno vrijeme svih ugostiteljskih objekata iz navedene dvije skupine na prostoru odvijanja Festivala može biti od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom najduže do 2 sata, a petkom i subotom najduže do 4 sata.

Odluka se odnosi na ugostiteljske objekte na prostoru odvijanja Festivala i to na javnim površinama, trgovima i ulicama povijesne jezgre grada Varaždina, omeđenim ulicama Vladimira Nazora, Stanka Vraza, Augusta Cesarca (uključujući dvorište vile Bedeković) i Petra Preradovića (uključujući dvorište vile Oršić).

U sklopu Festivala, a na lokaciji van naseljene zone sukladno prostornim planovima Grada Varaždina ili najmanje 200 metara od najbliže stambene zgrade, moguće je, temeljem iste Odluke, organizirati cijelonoćni glazbeni program, a dozvoljava se trajanje programa najduže do 6 sati.

Odlukom je određeno i radno vrijeme prostora za usluživanje na otvorenom za vrijeme održavanja Festivala – od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom najduže do 2 sata, a petkom i subotom najduže do 4 sata, uz mogućnost održavanja glazbenog i zabavnog programa bez ozvučenja.

A.Kučić/Sjever.hr

08.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.