Now Reading:
Kako putovati besplatno – Novi EVS – European Solidarity Corps
Full Article 1 minutes read

Kako putovati besplatno – Novi EVS – European Solidarity Corps

Urbana mladež

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno? Da li je ovaj mit istinit? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva s vama.
Glavne teme događaja su novi EVS, novi program volontiranja baziran na solidarnosti, takozvani „European Solidarity Corps“ te „Razmjene mladih i Training courseovi“ u Erasmus plusu.
Organizator događanja je Urbana mladež, vrijeme održavanja u srijedu, 7. kolovoza, od 20 sati, a mjesto održavanja Funk Club (Ul. Ivana Tkalčića 52), Zagreb.
Ulaz je besplatan, a sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku. Organizatori mole da ih obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2.
Event „Kako putovati besplatno“ je dio EVS projekta „Cro – EU-Planet Earth 3“ financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji organiziraju.

sjever.hr

06.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.