Now Reading:
NAJAVLJUJEMO Dobrodošlica europskim atletičarima na Stančiću
Full Article 2 minutes read

NAJAVLJUJEMO Dobrodošlica europskim atletičarima na Stančiću

Na popularnom okupljalištu brojnih Varaždinaca, na Trgu Miljenka Stančića, u petak, 9. kolovoza, u 21 sat, bit će održan Welcome party – javna manifestacija kojom će se izraziti dobrodošlica atletičarima iz 12 zemalja koji u Varaždin stižu na Ekipno prvenstvo Europe u atletici – 2. liga što će biti održano 10. i 11. kolovoza na obnovljenom Stadionu Sloboda.

Za reprezentativne atletičare iz Austrije, Bugarske, Cipra, Danske, Estonije, Gruzije, Izraela, Latvije, Luksemburga, Malte, Slovenije i Hrvatske, Turistička zajednica Grada Varaždina i agencija PR Lady pripremili su program dobrodošlice u sklopu programa „Ljeto u Varaždinu“ koji završava tim programom. Uz prigodne kraće pozdravne govore, Stančićevim trgom prodefilirat će zastave svih sudionika prvenstva nakon čega će uslijediti glazbeni program popularne grupe Scifidelity Orchestra. Bit će to prilika da građani Varaždina izraze dobrodošlicu, upoznaju se i druže s najboljim atletičarima 12 zemalja te da ih uvjere u tradicionalno gostoprimstvo Varaždina koje je do sada uvijek iskazivano, naročito u vrijeme velikih sportskih događaja.

Pozivaju se građani Varaždina i okolice te svi gosti i ljubitelji sporta da još jednom svim sudionicima Europskog prvenstva pokažu kako su došli u grad bogate povijesti, kulturne i sportske tradicije, tolerancije i uvažavanja.

www.sjever.hr

03.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.