Now Reading:
Na koprivničkom Gradskom stadionu otvoren 6. Međunarodni turnir u streljaštvu “OLUJA – 95”
Full Article 2 minutes read

Na koprivničkom Gradskom stadionu otvoren 6. Međunarodni turnir u streljaštvu “OLUJA – 95”

Koprivnica

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Koprivnici je u subotu započelo tradicionalno natjecanje u streljaštvu na šestom po redu Međunarodnom turniru „OLUJA – 95“.
Natjecanje u gađanju zračnom puškom se održava na koprivničkom Gradskom stadionu „Ivan Kušek Apaš“ u organizaciji UDVDR ogranak Koprivnica i pokroviteljstvom Grada Koprivnice, a podršku je pružila i Koprivničko-križevačka županija u čije ime se prisutnima obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić.
– Nadam se da ćete danas spojiti ugodno s korisnim te uz druženje i razmjenu iskustva prisjetiti se uspomena. Čestitam organizatorima – Udruzi dragovoljaca domovinskog rata ogranku Koprivnica koji svake godine organiziraju ovo natjecanje u streljaštvu. Svima vama još jednom želim dobrodošlicu i čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja – kazao je zamjenik Ljubić te sudionicima poželio da na povratku kućama sa sobom iz Koprivnice ponesu lijepe uspomene.
Prisutnima se obratio i predsjednik UDVDR-a Podružnice Koprivničko-križevačke županije Siniša Pavlović koji je zahvalio svim braniteljima koji su podnijeli žrtvu sa samostalnu i suverenu Republiku Hrvatsku te čestitao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.
Na turniru će sudjelovati mnogobrojne braniteljsko-stradalničke udruge iz osam županija te gosti iz Slovenije i Mađarske, koji će se natjecati u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

FOTO: Grad Koprivnica

sjever.hr 03.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.