Now Reading:
Papir iz Preloga svjetski je brend, 95 posto proizvodnje ide u izvoz
Full Article 2 minutes read

Papir iz Preloga svjetski je brend, 95 posto proizvodnje ide u izvoz

papir

Tvrtka Kaspar papir u proizvodnom pogonu u Prelogu od 2010. proizvodi specifičan proizvod – sublimacijski papir koji se koristi za prijenos transfer boje na razne medije donosi Poslovni.hr.

Jedini su proizvođač te vrste papira u Hrvatskoj. Njihova je ekspertiza proizvodnja za prijenos na poliesterske tkanine; marketinške, modne, sportske, primjerice sportski dresovi, te za opremanje interijera, zatim zastave, razni plakati i slike. Međutim, primjena je znatno šira, na krute materijale, namještaj, skije i metalne površine, a iz godine u godinu raste.

“Koristimo vlastiti razvoj, zapošljavamo stručne i kvalitetne ljude koji su niz godina prisutni u tom segmentu, što nam omogućava pravovremene informacije i praćenje svjetskih trendova u industriji. To nam omogućava i konstantni razvoj naših proizvoda kako bismo kupcima pružili potrebnu kvalitetu”, objašnjava nam u razgovoru direktor tvrtke Davor Belić.

Prošle godine uprihodili su više od 50 milijuna kuna na tržištima diljem svijeta, a ove je njihov plan nastaviti dvocifreni rast što im je dosad, kaže, polazilo za rukom. U Hrvatskoj surađuju s nekoliko kupaca, dok je većina proizvodnje namijenjena izvozu, i to više od 95 posto. Više pročitajte nahttp://www.poslovni.hr/poduzetnik/sublimacijski-papir-iz-preloga-svjetski-brend-95-proizvodnje-ide-u-izvoz-356040

www.sjever.hr/Poslovni.hr 02.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.