Now Reading:
Zajednički sastanak zbog početka radova na izradi katastra nekretnina na području Grada Krapine za katastarsku općina k.o.Velika Ves
Full Article 2 minutes read

Zajednički sastanak zbog početka radova na izradi katastra nekretnina na području Grada Krapine za katastarsku općina k.o.Velika Ves

velika ves sastanak

Nedavno je u Gradskoj vijećnici Grada Krapine održana konferencija za novinare na temu nove katastarske izmjere za naselja Velika Ves i Lepajci, a povodom toga održan je zajednički sastanak zbog početka radova na izradi katastra nekretnina.

Sastanku su prisustvovali predstavnici javnopravnih tijela i državnih institucija koji su vlasnici ili upravitelji građevina na prostoru ove izmjere kako bi pobliže upoznali s novom izmjerom te što brže uključili u ovaj hvalevrijedni projekt.

Gradonačelnik se posebno osvrnuo na to da je izmjera besplatna za sve građane i da će se na ovaj način uskladiti stanje u katastru i u zemljišnim knjigama tj. utvrdit će se točno stanje na terenu te je ovo izvrsna prilika za građane naselja Velika Ves i Lepajci da „urede“ svoje posjede i nekretnine, a ovaj sastanak je bio jedna od pripremnih radnji za početak radova na terenu.

Danas, 1. kolovoza, još slijedi Zbor građana posjednika i vlasnika zemljišta i nekretnina na području naselja Velika Ves, Lepajci i Gornja Pačetina koji će se održati u 18,00 sati u prostorijama DVD-a.

www.sjever.hr/krapina.hr 01.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.