Now Reading:
GODINU DANA ŽIVIO POD TEROROM I U STRAHU ZA VLASTITI ŽIVOT: Da zaštiti sebe i svoju obitelj isplatio desetke tisuća kuna
Full Article 2 minutes read

GODINU DANA ŽIVIO POD TEROROM I U STRAHU ZA VLASTITI ŽIVOT: Da zaštiti sebe i svoju obitelj isplatio desetke tisuća kuna

policija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Iznuda“.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od svibnja 2018. godine pa sve do 30. srpnja 2019. godine na području grada Zagreba u više navrata koristeći se raznim metodama zastrašivanja te uporabom tjelesne snage i prisilom prema oštećenom izazvao strah za njegov život i kao i za život njegove obitelji. Upućene prijetnje oštećeni je shvatio krajnje ozbiljno na temelju čega je osumnjičeni od njega iznudio oko 30.000 kuna. Navedeni novac oštećeni mu je davao na ruke i uplatom na račun i to sve do 30. srpnja kada su ga u počinjenju kaznenog djela zatekli policijski službenici s Črnomerca i priveli.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičen je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagreb.

www.sjever.hr 01.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.