Now Reading:
Nives o nastupu u Beletincu kraj Varaždina: „Za sve postoji prvi put. Naučila sam lekciju”
Full Article 2 minutes read

Nives o nastupu u Beletincu kraj Varaždina: „Za sve postoji prvi put. Naučila sam lekciju”

nives

Nives Celzijus nedavno je svojim nastupom uljepšala proslavu Aninog u Beletincu, a sad se na društvenim mrežama požalila na probleme koje je prvi put doživjela upravo na tom koncertu.Kako kaže, sad je saznala što znači kupati se u znoju, prenosi Index.

„A ovako je bilo u Beletincu. Ja sam saznala što znači kupanje u štiklama, točnije u moru znoja u mojim štiklama. Nikada eto nisam morala promijeniti štikle jer su toliko mokre da odbijaju poslušnost. No, za sve postoji prvi put. Naučila sam i jednu korisnu lekciju a ta je, nikad ne stavljati pred nastup one divne šljokičave kremice na tijelo ako ne želiš izgledati kao da si upravo izašao iz saune”, napisala je pored fotografije na kojoj se izvija u haljini od lateksa.

Dodala je da ipak koncert neće pamtiti po lošem.
„No i uz more znoja i muke po štiklama bila je to nezaboravna zabava. Ljudi, hvala vam na pozitivi, veselju i što niste štedjeli glasnice. Obožavam vas…Hvala i ovim divnim fotografima što su zabilježili neke od trenutaka koje svakako želim da ostanu upamćeni”, napisala je Nives, a prenio Index.
Obožavatelji su joj poručili da možda nije trebala odjenuti usku haljinu od lateksa na ovim temperaturama, ako se nije htjela oznojiti.

www.sjever.hr/Index.hr 31.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.