Now Reading:
Evo kako će izgledati sportsko-rekreacijski park ZASEKA
Full Article 2 minutes read

Evo kako će izgledati sportsko-rekreacijski park ZASEKA

park zaseka zabok

Cilj projekta je poboljšanje postojećih uvjeta i ostvarivanje dodatnih mogućnosti za nogometaše NK Mladost Zabok, atletičare atletskog kluba Zabok i rekreativce grada Zaboka.

Predviđa se obnavljanje postojećih nogometnih terena, obnavljanje atletske staze, izgradnja novih nogometnih i atletskih terena, krajobrazno uređenje cijelog sportskog parka, trim staza koja povezuje sve sportske sadržaje u jednu cjelinu, prostor za rekreativno treniranje, dječji adrenalinski park u ambijentu u kojem dominiraju jezero s regeneracijskim biljem i raslinjem te visokim zelenilom te izgradnja sportske građevine (svlačionice, teretana, prostorije trenera). Ujedno se predviđa rekonstrukcija postojećih tribina (povećanje broja sjedećih mjesta i natkrivanje tribina).

Grad Zabok prijavio je projekt na Natječaj za tip operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” pri Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

www.sjever.hr/zabok.hr 31.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.