Now Reading:
Na velikom atletskom natjecanju u Varaždinu i olimpijska pobjednica Sara Kolak
Full Article 2 minutes read

Na velikom atletskom natjecanju u Varaždinu i olimpijska pobjednica Sara Kolak

Uoči Ekipnog prvenstva Europe u atletici, koji će se u Varaždinu održati 10. i 11. kolovoza, na stadionu „Sloboda“ u srijedu, 31. srpnja, i četvrtak, 1. kolovoza, održat će se Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke, koje će ujedno biti izborno natjecanje za nadolazeće Europsko prvenstvo.
U Varaždinu će nakon dugo vremena nastupiti olimpijska pobjednica u bacanju koplja, Ludbrežanka Sara Kolak.
Iako neće nastupiti na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke, olimpijska prvakinja u bacanju koplja iz Rija 2016. godine, koja je ostvarila normu za Svjetsko prvenstvo u Dohi, ali i za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine, intenzivno se priprema za skorašnje Europsko atletsko prvenstvo u Varaždinu.
– Pripremam se za 2. Europsku ligu koja se održava u Varaždinu i tome se jako jako jako veselim. Dugo nisam bacala u Varaždinu i jedva čekam. Sretna sam što se tako veliko natjecanje održava u Hrvatskoj i to baš u Varaždinu i nadam se da će biti pune tribine – s oduševljenjem je kazala Sara i nadodala kako je to super prilika za publiku da se približi atletici i da vidi kako izgleda veliko natjecanje.

sjever.hr 30.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.