Now Reading:
Razmišljate o karijeri u vojsci? MORH prima više stotina kandidata
Full Article 2 minutes read

Razmišljate o karijeri u vojsci? MORH prima više stotina kandidata

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u srijedu, 24. srpnja javni natječaj za primanje u kadetsku službu na preddiplomski sveučilišni studij Vojnoga vođenja i upravljanja te integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo, priopćilo je u nedjelju Ministarsvo obrane Republike Hrvatske (MORH).

Također je raspisan javni natječaj za primanje 15 kandidata/kinja za osposobljavanje doktora/ica medicine za časnike/ce zdravstvene službe te natječaj za ugovorno primanje 350 kandidata/kinja za vojnika/mornara.

Sve informacije i natječaji objavljeni su na internetskoj stranici Ministarstva obrane www.morh.hr, a dodatne obavijesti kandidati mogu dobiti na telefon 01/3784-812 i 01/3784-814, te u Područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane.

U akademskoj godini 2019./2020. u status kadeta bit će primljen do 71 kandidat upisan na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija. Na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog vođenja i upravljanja bit će primljeno do 40 kandidata, a na integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo do 25 kandidata državljana RH i šest kandidata stranih državljana. Rok za podnošenje prijava je 10. kolovoza 2019. godine. Više čitajte nahttps://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ministarstvo-obrane-raspisalo-natjecaje-za-kadetske-sluzbe—569780.html

www.sjever.hr/dnevnik.hr 29.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.